Exceed Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 swiftmend alıp, balance pvp yapan oldu mu ? olursa ne olur ? saçma olur mu ? dot/wrath/moonfire ve heal'in genişliği yeterli olmaz mı ? moonkin'in tanklığını swiftmend kapatmaz mı gibi sorular. deneyen varsa ve fikirlerini yazarsa sevinirim.
Souffless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Valla ns alan element shamanlar gibi , ns alan droodda pek abes olmaz. Ama swiftmend bence gereksiz,ns aldıktan sora verdigin her talent pointe yazık olcak bence. Thx Gangren. [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 13:24 tarihinde, Souffless tarafından güncellenmiştir ]
Exceed Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ''ns ve swiftmend?'' derken ne demek istedin ? açar mısın biraz ?
Öne çıkan mesajlar