Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Alacağım... Tavsiyeleriniz...

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Merhaba sevgili patiler...

Bir cihaz almayı planlıyorum. Bu cihazla 7/24 internete girebilmeliyim + ucuz bağlanmalıyım.

Connect Kartlar fln var yanılmıyorsam.
Bunlarla ucuz bağlanabilir miyim?

Blackberry veya Sony Ericsson P990i almayı düşünüyorum ilk aşamada.

Wireless olmadan internete bağlansam çok tutar mı?

Şimdiden teşekkür ettim :)

Düzeltme: Sürekli güncellemek ve erişmek zorunda olduğum bir site var.

[ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 11:23 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Güncelleme ile neyi kast ediyorsun? Tasarım anlamında güncelleme mi yoksa moderasyon gibi birşey mi? Mobile browser ile çok da özgür sayılmazsın.

Turkcell'in GPRS kampanyasında 50MB kota aylık 29 lira falandı. GPRS kullanacaksan hız da önemli ise şu an için EDGE destekli ilerisini de düşünüyorsan 3G destekli bir cihaz düşünmelisin.

Wi-Fi ise sürekli bağlantı gereksinimin varsa en ucuz bağlantı için en güzel alternatif. Bulabildiğin her yerde hem ucuz hem de hızlı bağlanacaksın. Ötesi var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş özellikle internet özelliğine vurgu yapmış;
Olayı Iphone tartışmasına döndürmemek için onu bir kenara koyarsak,
kesinlikle zavallı Symbian sistemli telefonları önermiyorum, tekrar ediyorum N95 bile cidden eziyet bir telefon o sistemle, ama 5mp kamera var derseniz , birazda ben gülerim burda.
WM işletim sistemli telefonlara bakmanı öneririm. I-mate bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Durumu tam olarak açıklayayım arkadaşlar.
Online Parça Kontör işine başlayacağız yakında. Websitesi falan hazır.
Sürekli olarak bu siteye girip talepleri kontrol edip arkadaşıma yollamalıyım.

Yani hızlı bir messenger + kullanışlı internet :)

Bunları istiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Değerli Dostlar,

iPhone tartışmaları genellikle kamplaşmalar sonucu olduğu için o konuya pek girmemek lazım; velâkin çıktığında halka açık bir SDK'sı olmayan bir ürünün epıl gibi bir üretici elinde sadece gösterişli bir oyuncak olarak kalabileceği yüksek bir ihtimal. Ayrıca gerçekten tuşla klavyeyle işi olanların işi olmayacağı bir alet.

Halka açık bir SDK barındırması ve özellikle S60 serisinin başarını Symbian'ı önemli bir tercih yapıyor; velâkin Nokia N serisi için bir 6600 için olduğu kadar yazılım bulamayabilirsiniz. Aynısı SE P9xx serisi için de geçerli sayılır. Ama işinisi görecek güzel şeyler hep var.

WM için birşey diyemiyorum. Windows işte. İçinde birşeyler var velâkin internet bağlantıları için Symbian telefonları daha rahat kullanıma sahip buluyorum. Menü ve denetimler açıkçası ortak karar alınmış gibi her WM telefonda başarısız ve vakit yiyici. Ayrıca katma değer olayından uzak biraz kendileri. Bence WM kullanan ürünler B planı bile olmayabilir.

BlackBerry ise başka bir âlem. Tamam güzel ürünler ve yüksek bağlanabilirliğe sahipler velâkin üçüncü şahıs yazılım sistemi ne kadar geniş ve başarılı seçenekler sunuyor, bilemiyorum. RIM'cilere de bunu bir vesileyle ilettim velâkin tabii "emredersinixz" demezler tabii. Küresel anlamda BlackBerry'den en önemli beklenti bu denilebilir.

Sonuçta hepsi internete bir şekilde bağlanıyor. Hepsi bahsedilen işi görür. Önemli olan en taşınabilir ürünü seçmek gibi görünüyor.

Güzel günler dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...