_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 haha video süper bu arada koptum +rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bizsiziarariz said: kask ve koruma olayına gelirsek 2 dk gidiş 2 dk dönüş bi mesafeye gidiyorduk hava da çok güzeldi hadi bu sefer takmayalım dedik ve belki de hayatımızda kasksız çıktığımız ilk gün başımıza bu geldi demek mesafenin kısası uzunu olmazmış... Valla olmuyo hic, 2-3 km mesafeden sinema bileti alip gelirken arabam pert oldu benim gecen sene. Arabada kemer, motorda koruyucu ekipman kullanmak lazim mutlaka usenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 türkiyede motor kullanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 türkiyede yürümek bile bi marifet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konu disindaymis lan bu tuh, bin gunluk topigi uplamisiz. Patinaj'dan linkle girdim de orda acilmis sandim, pardon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 heh bzide okumus olduk sayende. gecmis olsun bu arada:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kardeş büyük geçmiş olsun benim de küçükken gözümün önünde motorsiklet kazası oldu iki kişi de öldü yolda bisiklete bile binemem o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Türkiyede en öküz adama bile ehliyet verilebildiğine göre yaşamak için dua etmek lazım kimisi içer içer hız yapar geberir kimi salak oğlu salaklar kıza hava yapcam die 55 tane makas yapar milletin canını tehlikeye atar her tip insan mevcut türkiyede dikkatli olmak lazım yürürken bile biz arkadaşla yolda yürürken apartmandaki bi genelevin camından aşşa tabak düştü tam önümüze.Dikkatli olmak lazım öküz çok geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar