Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Daha önceki konuyu görmüşsünüzdür, daha önce hiç wow oynayamayan biri olarak bir süre takılmak etmek istiyorum. Bir arkadaşım benimle hesabını vs paylaşıcak fakat sorun şu ki bilgisayarımda oyunda kurulu değil. Nasıl indiricem ben bu oyunu ? Bi yerden indirsem, sonra arkadaşımdan aldığım orjinal serial'i falan girsem olur mu ? Bence olur. Peki nerden nasıl indircem ? Demo sürüm buldum ama onunla olur mu olmaz mı bilemedim, bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 www.warez-bb.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 demo dediğin tam sürüm oyun ve trial key kombosu olur tabii ki. Zaten sana oyunu değil keyi satıyorlar parayla. WoW'un kendi sitesinden bile oyun çekilebiliyordu bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar