SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 after effects ile yaptıgım bir intro . yaptıgım kısa filmler movieler gibi şeylerde kullanıcam bunu şimdilik. http://www.youtube.com/watch?v=r3iCA8f2Aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Delikler dumanıyla beraber gelmese daha güzel olurmuş. Güzel ama. Sonunda da bi ağıt koyabilirsin. dead can dance 2. track olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 soulcube rsL sen misin bi de onu merak ediyorum. bende bi parçan var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 abi rsl yazısı ışıklandırma filan diil mi gelişi hiç benzemiyo aydınlatma efektine sanki tüm efekleri kullanıyım puanları kapıyım olmuş biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 çoooook fazla zamazingo var.. daha minimal bişi daha hoş olabilir. şöle söyleyim, içeriği dolu internet sayfası hoş bir şey olabilir. ama zamanında net.te ki tüm türk internet sayfaları çok aşırı dolu idi ve göz yoruyordu. bu da öle bişi işte. belki rsl yazılı metal plaka üzerine (yani yazı üzerine gelmez, zeminin üzerinde olur) delikler konulabilir.. daha yalın olsa daha hoş olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 delik-duman olayı doğru ehehe. bi de şey var, seslere özen göster biraz. aynı şeyi daha kaliteli seslerle çok daha etkileyici yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 eyvallah saolun dikkate alıcam söylediklerinizi. şiimdilik intro olsun torba dolsun diye yaptım ama daha güzel fikirlerim var tabi. said: Breedan 17 Ekim 2007, Çarşamba - 18:23 tarihinde demis ki: abi rsl yazısı ışıklandırma filan diil mi gelişi hiç benzemiyo aydınlatma efektine sanki tüm efekleri kullanıyım puanları kapıyım olmuş biraz.. mesela ben ilk basta ısıklandırma efekti koymadan yaptım sadece beyaz bi rsl yazısı vardı. sonra abim şöyle janjanlı yap dedi aklımı çaldı öyle yaptım. işte zevk renk herkes bişey söleyebiliyor bizde arada kalıyoruz. said: Dev 17 Ekim 2007, Çarşamba - 18:16 tarihinde demis ki: soulcube rsL sen misin bi de onu merak ediyorum. bende bi parçan var da. evet benim..bi parçam varsa kötüdür kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ateş edilene kadar güzel sadece harfler gelsin, kaybolsun gerisi zorlama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fragmovie falan mı yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 wow videosu olacağını düşünürsek gayet yeterli güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 MadOrca said: ateş edilene kadar güzel sadece harfler gelsin, kaybolsun gerisi zorlama olmuş doğru demiş, bide herkesin dediği gibi sesleri değiştir dicem, animasyon süper, sesler ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 neden kimse "PRODUCTION" yazısının kötü olduğunu söylemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 İlk 3 harfin gelişinden sonrası kötü.. Daha sade çalışılmalı ve ses efektleri daha etkileyici kullanılmalı. Objeler çok birbirine girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar