maxrep Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Selamlar. Gear lara en fazla 1 encaht mi yapılabilir ? Threat yaratan enchant var mı ? Örnek olarak: Presence of Might Use: Permanently adds 10 Stamina, 10 defense rating, and 15 shield block value to a leg or head slot item. Does not stack with other enchantments for the selected equipment slot. Nethercleft Leg Armor Use: Permanently attach clefthide armor onto pants to increase Stamina by 40 and Agility by 12. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 13:38 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 13:38 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 iki soruna da cevap evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 presence of might zul gurub enchantiydi zaten yanılmıyorsam, zor alırsın artık ve evet, her parçaya tek enchant yapılıyor sadece threat arttıran enchant sadece eldivene yapılıyor diye biliyorum, +2% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 permament enchantler stack olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Threat yaratan enchant olarak silaha battlemaster yapa bilirsin partye belli bir olasılıkla heal atıyor wowhead ve thottbot da yazan bazı yorumlarda kendi silahlarına yapan shamanlar baya iyi agro çekiyormuş ama bazende mongoose da daha yaralı olabilir diyorlar haklılarda sonuçda 120 agi veriyor bu dodge ve crit demektir. Bence multi tanking de battlemaster, tek moob tanking mongoose daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 migitation eksiğin varsa moongoose threat eksiğin varsa battlemaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 mongoose dan şaşma derim silah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 mongoose dan şaşma demişsin de ben Kings of defender one hand içinde Mangoose yazısı gördüm fakat yazı haricinden başka bir şey görmedim? Ne değiştiriyor. Ve savagery yazısı olanıda gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mongoose, bir kaç saniyeliğine 120 agility arttırıyordu sanırım. Savagery, +40 AP mi ne veriyordu yalan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Savagery 70 AP verir, ama one hand e basılmaz, sadece 2 hand silaha basılabilir. Şu an için en iyi tank enchantı Mongoose. Patch ile beraber Executioner diye yeni bir enchant geliyor, armor debuff ekstra threat yaratırmı bilmiyorum ama şu an için en azından 2.3 çıkana kadar Mongoose en iyisi tank için. Mongoose : http://www.wowhead.com/?item=22559 Savagery : http://www.wowhead.com/?item=22554 Executioner : http://www.wowhead.com/?item=33307 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar