Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=bLL5veqdweg family guy veyahut simpsons sevoorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 başlık bana behemothun "heru ra ha let there be might"ını hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 alt yazısını nerden indircez bunun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ailenin konuşmaları önemli değil zaten. olay altyazıda SIMPSONS "pazarları fox ta" demesiyle başlıyo. sonra family guy dizisinin sapığı quagmire, simpsons dizisindeki margeı tacize başlıyo. kaybolup tekrar gözükünce Q:Gördünmü o kadarda kötü değildi dimi? M:Söylemem gerekiyo ki inanılmazdı. Q:İkinci kez için senin yerine gidelimmi ne dersin? M:Olar tabe neden olmasın ev M:Oha. 3 sefer peşpeşe. Muhteşemsin Q:Sadece yaptığım işle gurur duyuyorum (böle bişiy galibam) o sırada homer uyanır Homer:Hey neler oluyo burda... CİYAK! İn karımın üstünden. Quagmire:Tanrım. Tanrım...*Homerı vurur* Marge:Hiiiiy. Homie mi vurdun. Polisi arıyorum *Marge ı vurur* Bart: Oh caramba. Annemle babam ölmüş! *bart ı vurur* Lisa : oh hayır. Saksafon kursu paramı kim ödiycek *lisayı vurur* Maggie : Clok clok clok *maggie yi vurur* buyrun ifinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar