SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 abi çok basti benimle cıkarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ayrılmıstım 5 ay kadar once aynı senın gıbı.Ama adım gıbı emındım benı bekleyecektı ve dondugumde evlenecektık. Bugece hasbelkader ogrendıgım mail adresini bi kontrol edeyım dedım,oturdum makınenın basına , 3 5 denemeden sonra yıne hasbelkader actım şifresini. Aldatmıştı beni , 2 3 mailini okuyup hemen telefona sarıldım 10 dk lık konusma sonrası ben bittim o ise kıçını devirip uyumaya devam etii halbuki 3 gun once senı bekliyorum gel artık lütfen diye yalvarıyordu. Sonuc olarak belki ban yiyeceğim ama hayatımda giren bütün kadınların orospu çıkması nedir ki? Ben ne günah işlemişimde sevdiğim her dişi aynı tepkiyi gösteriyor bana.. İyimi ettim,kötümü ettim bilmiyorum.Sizden sadece takma kafanı buda geçer kardeş gibi 1 2 guzel kelimeden oluşan yorumlar bekliyorum. Bide elinizdeyse kimseye aşık falan olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 aşığım ama dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yiyosa merve beni tavlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sağlık olsun babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ayrıdıktan sonra acı cekmek cok sacma gelıyo bana cok dogal bırsey degılmı ıkılı ılıskılerde zaten ıkı sonuc yokmu bunu bılerek baslamıyormusunuz ılıskılerınıze eyse saglık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar