Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bunun ne den en olabilir acaba? windows bazen garip bi mesaj çıkarıyo (.......aykırı kapatıldığından dolayı falan filan) geri sayı myapıp restart atıyor nedeni nedir?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Bazen önem derecesi yüksek olan sistem programlarından biri çöker. Böyle bir durumda eğer çöken servis o anda tekrar başlatılamıyorsa sistem kendine restart atar. Buna diğer programlar yada update edilmiş diğer sistem dosyaları sebep olabilir. Hatayı daha ayrıntılı şekilde yazarsan belki bende daha ayrıntılı bilgi verebilirim. Bunun yanısıra micro$oft'un sitesinde bu tip halarla ilgili bir bölüm mutlaka vardır.[hline]Uniyasam.Com Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 avg isminde bir virüs tarama programım var o C:Windowssystem32msblast.exe ve mslaugh.exe programlarında lovsan virüsü olduğunu söylüyor. bi pop up açılıyor ve please run avg .... diyo eğer tamama basarsam da windows kendini kapatcaktır falan diyip 60 sn den geir sayıma başlıyo[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 O 60 saniye geri sayımda mesajda program adı yazar dikkat et. Generic .... 32 host felan diye bişi olabilir. Remote Procedure Control(RPC) olabilir. Onun adını yazarsan daha iyi olur. Çünkü bu servisleri ayarları var. Restart atmasın diyebiliyorsun. Administrative Tools(Yönetimsel Araçlar) da Services(Servisler)e girip ilgili servis'e çift tıklayarak Recover(Türkçesini bilmiorum)dan ayarları değiştirebilirsin. Bu patch yüklemeden önce olayı halleder. Sonraki aşama microsoft'tan msblast virüsüne karşı çıkarılan yamayı yüklemen gerekiyor. http://www.microsoft.com/security/incident/blast.asp Patch'i indirdikten sonra kuruyorsun. Sonra gene aynı sayfada 4. adımdaki linklerden biri ile blaster virüsünü silen programı indirip blaster worm'dan kurtuluosun. Patch'i kurduktan sonra bilgisayarı kapattırma. Eğer şimdi tekrar başlatma(Don't restart now) diye bir seçenek varsa onu seç. Virüsü silmeden tekrar başlatma sistemi. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 27 October 2003 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Sanırım bilgisayarda lovsan varmış şimdi symantec in bi programını indirip virüsten kurtuldum avg ile de taratıyorum şimdilik bir şey çıkmadı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bende de gene başladı abuk sabuk restarlar! İlk başta 60 saniyeli geri sayımlı restatlar onu düzeltim. Sonra msblast restartları oda düseldi sorun şimdi başladı bilgisayar kafayi esince resetliyor kendini arasıra daha windws başlar başlamaz. Tarattım virüs mirüs yok, sorun ne olabilir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sunu dene bi ; www.xp.olayi.com bu sitedenW32.Blaster.Worm İçin remoıval toolkiti indir sora assagidan hangi windowsu kullaniosan onun yamasini indirki bidaha girmesin eger olay mblasttan oluyosa bu sekilde gidio[hline]Acilarin Cocugu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar