Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Greetings, Are you ready to tread the jeweled thrones of Hyboria under your sandaled feet? This is your chance . Funcom would very much like to see you in the next phase of the Age of Conan: Hyborian Adventures technical beta test going live on Thursday this week. We have had a lot of success with our previous technical beta tests, receiving valuable feedback from our testers as well as collecting important data and numbers needed to progress in the development of the game. We hope that you will lend us your hand in this technical beta test, as it is an integral part of the development process. Thursday this week we will launch a new technical beta test that will go on for about three hours. During that time you can log in and play to your heart.s desire, and this time around you will be given free access to the very start of the game . the pirate-infested island of Tortage. We urge you to play the game and develop your character naturally by doing quests, killing enemies and socializing with fellow players. Please note that there are known issues in this version of the game including, but not limited to, the following: . Some people may experience resource load issues such as missing animations. . Some quests may not resolve or play out as they should. . Collision detection is turned off on certain creatures and NPCs. . The interface for the feat system is turned off and feat points are distributed automatically for all characters during this test. . Several elements, including both graphics and gameplay, are work-in-progress. We would also like to point out that you will be playing a scaled-down version of the full game, and some aspects will be missing. We have created this version in order to secure the specific technical data that we need, and we are therefore not looking for gameplay feedback. For this particular test we are planning to stress the servers with an unusually high number of players in small areas, and across numerous instances. As a result of this we would like to warn that server crashes are likely to occur. Please use the Age of Conan beta forums (http://forums.ageofconan.com/beta/index.php) when providing your valuable feedback and opinions to the developers. We also encourage you to use the beta forums as a tool for communicating with your fellow testers. For bugs and other issues you encounter, use the in-game .Report Bug. button. Note that this technical beta test will go live on Thursday, October 18th at 18:00 CET and will last for about three hours. You will not be able to log in and play before that. How to log in and play using the technical beta client As you are a new player who has not previously been invited into the technical beta, let us first begin by welcoming you to Age of Conan: Hyborian Adventures. If you do not have a Funcom account you will need to create one now, and you will also need to register your technical beta key through the account page in order to gain access to the test. Oyunda gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Anlat be anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yahu ne anlatması mail lerinizi kontrol edin, deli gibi invite yağmış. Client i download a başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Uff ilk gun basvurmama ragmen bana beta davetiyesi gelmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ya zaten şu anda oynancak gibi değildir, her beta için aynı şey. 2 3 ay sonra gelsin, ilk feedbacklere göre düzenlensin oyun öyle girin. Hevesiniz kırılmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet ben de girmisim, open beta mi degil mi anlamadim ama seker olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mail yaklasık 10 dakka once geldi, direk post ettim buraya. Invite yeni başladı zaten, birinci haftanın sonunda başvurmuştum bende. 3 parca client var, 1.6 gig*3 yuvarlak hesap 5 gig ama iniyor maşallah 210 la. Technical beta nın baslangıcı, ilk 3 saatte stress test le abanacaklar server a, ardından yaklasık 3 gün down kalacak server. Full release ile betaya devam edip etmemeyi kararlaştıracaklarmış. Olmazsa bu versiyonla devam edilecekmiş. Kuvvetle muhtemel ilk 3 saatte server iner aşşağı 1 ay kanırırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 buyuk ihtimalle slideshow gibi gececek bir 3 saate tanik olacagiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ahaha aynen aynen. Evvel zamanda Dark and Light in beta stress test denemesin de binlerce adam zıplayarak serverı indirmişti (çin, zıplama tanıdık geldimi? :D ) pek zevkli oluyor, mail ler check edin surekli. Perşembe gunu başlangıç zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Client 'ın boyutu ne kadar bakalım beta sign up ettim . Bana da gelsin madem stress test yapacakalr 3 saat oynayalım neymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 biz aylardır mail bekliyoruz gelmiyor mortis biraz zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 iyi de yeni bi haber değil mi bu belki gelir işte madem stress test yapacaklar :( :/:(:(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 First of all, thank you all very much for being patient. Here is a little update on whats going on. We are currently putting the final touches on a new patching system. This has been one of the things holding back inviting all of you to the general beta. Yes, thats what I said. As soon as we feel that the system is up to par we will be inviting ALL current tech testers into the general beta. You will have access to both the tech tests, and the general beta and we hope that you will join us in testing both when they are available. We do have another tech test planned, but we do not have an estimated date yet. Back to the general beta news... We don't have an exact date on that either, but it will be soon. As soon as I have more info on dates, I will let you know. Technical beta ya kabul edilenler general beta ya hak kazanacakmış bla bla Hala mail atıyorlar bu arada yeni mail alan arkadaşlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ben basvurup basvurmadigimi hatirlamiyorum, ona bakicak bi yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 var ageofconan.com girersin başvur dersin mailını yazarsın her zaman yazdığın mailı zaten var der o zaman anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bir mailimi oyun daha yeni yeni duyurulmusken kayıt etmiştim birinide aylar ( hatta yıl ) sonra baska mailimi tekrar kayıt ettirdim öncekini hatırlamadıgımdan ( çok zaman geçmişti ) baktım ama 2 sinde de tık yok :). Acaba USA - Europe diye ayırtmı ediyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Oyun başlayınca; Deniz ortasında iki tane gemi , biri kaçıyor diğeri üstündeki catapult dan alev topları fırlatıyor. Kaçan gemide Köle başı bağırınıp duruyor, daha hızlı vs şeklinde. Pruva direğine çıplak bir hatun köle zincirlenmiş felan gayet kaotik conan evrenine uygun bir sahne oluşturmuşlar :) Karakter seçme ekranı burası, kölelerden biri oluyorsunuz. Sonra birden bir sahilde uyanıyorsunuz, bir tane mentor kılıgında amca var, senin gibi başka kurtulanlar da var şekilnde dialoga baslıyor... Main quest dışında bir tane de yan quest yaptım, yani questi veren aplaya direk hasta oldum lol (18+ mature). Grafikler aşmış ötesi, combat ı iddia edilenin aksine tamamen değiştirilmemiş combolar saga sola kacmalar gayet hızlı ve anlamlı. Herkezin şikayet ettiği karakterler mal gibi dolanıyor, ayakları yerde hissiati uyandırmıyor sendromu ise dynamic shadows namına birşey yok şu anda, shadow olmayınca adam tabii ki yere basamıor adam gibi (görsel anlamda). Bu sabah tan öğlene kadar oynadım, server açık , çok fazla alman ve fransız var avrupa tech beta sanırım o yuzden. Perşembeyi beklemeyin :) Char ın adı yine Gladmir benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 valla bize gelmedi sen sürekli rapor versene burdan oyunu =) beğendiin şeyleri / beğenmediğin şeyleri söle Wow oynadıysan wowla da karşılaştır biraz eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Beta invite hüühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Beta'da oynayanlar sistemlerini yazabilir mi? Eger sisteminiz orta veya dusukse grafikler rahatsiz edici derecede kotu gozukuyor mu? En azindan mumkunse lotro'daki grafiklerle karsilastirabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 1 sene den fazla olmuştur apply yapalı betaya ama hiç bir şey gelmedi. nerde bizde şans. :/ resimlere bakmaya devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Gladmir , bilg. config nedir senin büyük ihtimalle seçim yaparken DXDiag.txt dosyasını öncellikli kriter olarak tutuyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ben vala giremedim bile betaya hehe, geldi invite, indirdim dosyayi falan patchi yaptim hersey hazir sonra heycanla login olmaya calistim olamadim 1.5 saat ve biraktim ben de. pazar gunu yine acacaklarmis serveri insallah o zaman anlarim oyunu biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 foto koyun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Davet mail'inin başlığı nedir? Spam'ler arasına gitmesin bari ayar yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar