Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abercrombie ceket

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,
şurada görmüş olduğunuz ceketi beğendim ve almak istiyorum. Fakat Abercrombie'nin sitesinde böyle bir ceket bulunmamakta. Daha öncede bu tarz sitelerden alışveriş yapmadığım için kıllandım hafiften. Neden böyledir? Ayrıca almalımıyım sizce buradan başka bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
alma.
ebayde aynı modeli aratırsan görürsün zaten
öyle bi ceket var yanlız orda gördüğün renk değil üretilmemiş bile.
orjinal rengi bok kahverengisi
alır bi kenara atarsın söylemedi deme.
Mesaj tarihi:
abercrombie aeropostal v.s gibi y disi orjinli markalarin web sitesinden siparis versek , TR ye gelir mi ? Gumruktur ivirdir zivirdir bi sorun cikiyor mu yani ? Giyim konusunda alisveris yapmis olan bilgisi olan var mi yabanci sitelerdne ?
Mesaj tarihi:
100 euro yu geçerse vergi alırlar diye biliyorum. Ayrıca 100 euro geçmiyorsada devamlı aynı şeyi alırsan o zamanda sorun çıkartıyolar

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 15:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
birisi bilmez abicim, okuyarak ogreneceksiniz, arayin internette.

said:
2006-11-15 itibariyle;
Eğer yolcu, cep telefonu dahil 300 avronun üzerinde hediyelik eşya getirmişse, 300 avroyu aşan kısmı için gümrük vergisi ödüyor. Cep telefonlarının ve diğer eşyaların değer tespiti gümrük idareleri tarafından yapılıyor.

Benim sordugum seyle verdigin linkin tamamen alakasiz oldugunu fark edersin umarim. sen verdigin linki okudun mu , daha onemlisi anlayabildin mi ? Adam orda cep telefonunu anlatiyor , herseyin proseduru farkli olabilir ki oyle,kitap ve dvd ler sorunsuz geliyor , keza laptoplar falan da sorunsuz geliyor cep telefonu baska ama gordugun gibi,ben de giyim sektorunu soruyorum..

Ayrica haberde anlatilan hediye babinda yanina alip getirmek istedigin seyler, bak bakalim ben ABD den donucem gelirken sorun olur mu gibi birsey demis miyim ? ben direk yabanci sitelerden satin almayi dusunuyorum shipping firmalariyla gelecek yani.
Mesaj tarihi:
ceketi bende beğendim,büyük ihtimalle geçen sezonun ürünüdür.

sanırım orjinal markaların fazlalarını ucuzdan alıp,üstüne fiyat katıp kara geçiyordu bu gg satıcıları.
Mesaj tarihi:
Gittigidiyor'da çok fazla sahte abercrombie var dikkat edin. Kimse 20-25 milyona herhangi gerçek bir ürününü satmaz, satamaz, isterse önceki sezonun malı olsun.
Mesaj tarihi:

yurtdışından ürün alım bilgisi için örnek a1;

[spo][/spo]

demekki neymiş? gümrükte takılmıyormuş.
100$ limitte nerden cıkmıs? birisinin uydurmasıymış.
o zaman ne yapmalı? almalı, korkmamalı.

teşekkürler.

• Yeni Oluştur...