SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Selamlar, şurada görmüş olduğunuz ceketi beğendim ve almak istiyorum. Fakat Abercrombie'nin sitesinde böyle bir ceket bulunmamakta. Daha öncede bu tarz sitelerden alışveriş yapmadığım için kıllandım hafiften. Neden böyledir? Ayrıca almalımıyım sizce buradan başka bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sitede olmamasının nedeni önceki sezonun ürünü falan olmasından kaynaklanıo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sitede bide stokta yoksa hiç gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 alma. ebayde aynı modeli aratırsan görürsün zaten öyle bi ceket var yanlız orda gördüğün renk değil üretilmemiş bile. orjinal rengi bok kahverengisi alır bi kenara atarsın söylemedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 pekte guzel bı ceket değil açıkcası yani ben pek beğenemedim de zevk meselesi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 gittigidiyordakilerin yuzde 90i cakma a&f, almamani tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 abercrombie aeropostal v.s gibi y disi orjinli markalarin web sitesinden siparis versek , TR ye gelir mi ? Gumruktur ivirdir zivirdir bi sorun cikiyor mu yani ? Giyim konusunda alisveris yapmis olan bilgisi olan var mi yabanci sitelerdne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 100 euro yu geçerse vergi alırlar diye biliyorum. Ayrıca 100 euro geçmiyorsada devamlı aynı şeyi alırsan o zamanda sorun çıkartıyolar [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 15:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kimisi de 500 $ diyor.Yok mudur bu isin nasil yurudugunu bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 birisi bilmez abicim, okuyarak ogreneceksiniz, arayin internette. said: 2006-11-15 itibariyle; Eğer yolcu, cep telefonu dahil 300 avronun üzerinde hediyelik eşya getirmişse, 300 avroyu aşan kısmı için gümrük vergisi ödüyor. Cep telefonlarının ve diğer eşyaların değer tespiti gümrük idareleri tarafından yapılıyor. http://arsiv.sabah.com.tr/2006/11/15/eko97.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yorumlar da yol gösterir. tabi en güzeli direk sitesinden getirtmek mümkünse [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 16:45 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Iııy iğğğ o ceketi mi beğendin öğeağra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: birisi bilmez abicim, okuyarak ogreneceksiniz, arayin internette. said: 2006-11-15 itibariyle; Eğer yolcu, cep telefonu dahil 300 avronun üzerinde hediyelik eşya getirmişse, 300 avroyu aşan kısmı için gümrük vergisi ödüyor. Cep telefonlarının ve diğer eşyaların değer tespiti gümrük idareleri tarafından yapılıyor. Benim sordugum seyle verdigin linkin tamamen alakasiz oldugunu fark edersin umarim. sen verdigin linki okudun mu , daha onemlisi anlayabildin mi ? Adam orda cep telefonunu anlatiyor , herseyin proseduru farkli olabilir ki oyle,kitap ve dvd ler sorunsuz geliyor , keza laptoplar falan da sorunsuz geliyor cep telefonu baska ama gordugun gibi,ben de giyim sektorunu soruyorum.. Ayrica haberde anlatilan hediye babinda yanina alip getirmek istedigin seyler, bak bakalim ben ABD den donucem gelirken sorun olur mu gibi birsey demis miyim ? ben direk yabanci sitelerden satin almayi dusunuyorum shipping firmalariyla gelecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 100 $ alışverişe kadar 45 $ kargo, eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ceketi bende beğendim,büyük ihtimalle geçen sezonun ürünüdür. sanırım orjinal markaların fazlalarını ucuzdan alıp,üstüne fiyat katıp kara geçiyordu bu gg satıcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Gittigidiyor'da çok fazla sahte abercrombie var dikkat edin. Kimse 20-25 milyona herhangi gerçek bir ürününü satmaz, satamaz, isterse önceki sezonun malı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 @Aragorn +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yurtdışından ürün alım bilgisi için örnek a1; [spo][/spo] demekki neymiş? gümrükte takılmıyormuş. 100$ limitte nerden cıkmıs? birisinin uydurmasıymış. o zaman ne yapmalı? almalı, korkmamalı. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar