Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abercrombie ceket

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
şurada görmüş olduğunuz ceketi beğendim ve almak istiyorum. Fakat Abercrombie'nin sitesinde böyle bir ceket bulunmamakta. Daha öncede bu tarz sitelerden alışveriş yapmadığım için kıllandım hafiften. Neden böyledir? Ayrıca almalımıyım sizce buradan başka bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

birisi bilmez abicim, okuyarak ogreneceksiniz, arayin internette.

said:
2006-11-15 itibariyle;
Eğer yolcu, cep telefonu dahil 300 avronun üzerinde hediyelik eşya getirmişse, 300 avroyu aşan kısmı için gümrük vergisi ödüyor. Cep telefonlarının ve diğer eşyaların değer tespiti gümrük idareleri tarafından yapılıyor.

http://arsiv.sabah.com.tr/2006/11/15/eko97.html
Sosyal ağlarda paylaş

said:
birisi bilmez abicim, okuyarak ogreneceksiniz, arayin internette.

said:
2006-11-15 itibariyle;
Eğer yolcu, cep telefonu dahil 300 avronun üzerinde hediyelik eşya getirmişse, 300 avroyu aşan kısmı için gümrük vergisi ödüyor. Cep telefonlarının ve diğer eşyaların değer tespiti gümrük idareleri tarafından yapılıyor.

Benim sordugum seyle verdigin linkin tamamen alakasiz oldugunu fark edersin umarim. sen verdigin linki okudun mu , daha onemlisi anlayabildin mi ? Adam orda cep telefonunu anlatiyor , herseyin proseduru farkli olabilir ki oyle,kitap ve dvd ler sorunsuz geliyor , keza laptoplar falan da sorunsuz geliyor cep telefonu baska ama gordugun gibi,ben de giyim sektorunu soruyorum..

Ayrica haberde anlatilan hediye babinda yanina alip getirmek istedigin seyler, bak bakalim ben ABD den donucem gelirken sorun olur mu gibi birsey demis miyim ? ben direk yabanci sitelerden satin almayi dusunuyorum shipping firmalariyla gelecek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...