Pakize Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 açıkcası uzun zaman sonra tekrardan başladım ve oynuyorum.. Karazhan Questimi bitirdim ve Karazhanlara başladım.. Peki diğer istanceler Quest ile mi yoksa direk giriliyor mu ? grul , mag , sc , the eye , Bt bunların görevleri nereden alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 gruul, mag, ssc ve the eye için attunement yok. hyjal için SSC ve the eye son bosslardan birer vial lazım.BT için de shadowmoon valleyde aldor/scryer kamplarında tablet toplama questiydi yanılmıyorsam o başlatır. o chain bitince fathom lordu öldürürsün ve başka bi chain başlar, ilk önce al'ar sonra da rage winterchill (hyjal ilk boss) öldürünce BT attuned olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Sonu yok attunementlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 expention'la beraber 1 char'ınızın attunment'ları tamamlaması yeticekmiş.Ondan sonrai tüm kasıcağınız charlar attun'ları hazır vaziyette 70'e vuracakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar