Durotan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 geceleri bilgisayarı kapatıyorum, monitörü de kapatıyorum. sütümü içip, yatağıma yatıyorum. ama o da ne, monitörden tak tuk sesler geliyo fişten çıkarsam bile. bu ses içinden mi dışından mı anlamıyorum ama yıllardır kafamda döndü dolandı bu soru. cevabı bilen var mı? kesin basit bişeydir ama donanımdan ve elektronikten anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ısınan monitör icindeki parcalar genlesiyor.kapatınca soguyan parcalarda hacim daralması nedeniyle cıtırtılar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 televizyonlarda da olur genelde, ürkme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 parkelerde bilem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet ben de duyuyorum hep bu sesi, baya da yüksek desibel yalnız :) korkacak bişey yok tabi, fistan'ın dediği oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 benim anakarttan bile geliyo sanırım(ya da kasadan-ama kasa metal, plastik bi tarafı da yok). bi gün çat diye çatlarsa şaşırmayacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 vidalardan geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar