pulkas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Relationship müesesesine inanmıyorum.gafil avlandıımı düşünüyorum.yalnızca geçmişe dair izlerin arayışı içindeyim bu sitede.sitenin bu insanları duygusal boyutta kaynaştırma kısmını kınıyorum.(FACE BOOK) yaşasın internet.yaşasın özgür iletişim.yaşasın linux.lakin bırakalım bu tip metin tabanlı yaklaşımları ve sokağa çıkalım. içimizdeki biz, bizim içimizdeki metin tabanlı gerçeklik ve sizin içinizdeki asosyallik! metin tabanlı ilişkilere HAYIR. metin tabanlı kişiliklere HAYIR. Ey metin tabanlı gafil kişi, yıkıl karşımdan geçmişin tozlu raflarından indirmediysen beni ve oturup iki laf edip çay içemeyeceksek YIKIL bre asosyal...:D tatiller dışında İstanbuldayım.tatillerde Ankaradayım.İstanbula gelirseniz ve bana mail atmazsanız bozuşuruz.Ankaradaysanız ve gene beni aramamakta ısrar ediyosanız siz kaybedersiniz....:D(çok aır konuştum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yol paramı verceksen geleyim agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 olaya ciddi yaklaşırsam şimdi ben de sevmem bu işi ama alan memnun satan memnunsa sorun yok. hem ortalık metin tabanlı arkadaş olmak isteyenlerden de temizlenmiş oluyo bi anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 e-yani deilmi?(iğrenç oldu zannımca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar