Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Selamlar, Akustik gitarın sesine hayranım. Akustik ağırlıklı parçalar lazım bana. Mesela Opeth - Benighted Blind Guardian - Mordred's Song (Acoustic) Blind Guardian - Bright Eyes (Acoustic) gibi. Mümkünse bu tür yapan farklı gruplar önerirseniz iyi olur. Opeth'in de Benighted gibi başka şarkıları varsa onları yazarsanız sevinirim. Akustik duygularım kabartı. Devrelerim yanacak şimdi..
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Radiohead - Street Spirit (Akustik versiyon)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Opeth'in Damnation albumunun tumu Opeth - To Bid You Farewell Opeth - Black Rose Immortal'in akustik kisimlari da superdir ama full akustik degil Demons & Wizards - Fiddler on the Green[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Kamelot - temples of gold kamelot - glory Kamelot - Don't you cry kamelot - sailorman's hymn iced earth - ghost of freedom in flames - metaphor opeth - harvest opeth - windowpane opeth - in my time of need opeth - Death whispered a lulaby opeth - closure opeth - hope leaves opeth - to rid the disease opeth - ending credits opeth - weakness my dying bride - two winters only emyrium - when shadows grow longer emyrium - Planty moons ago ( yada many moons ago farkli yerlerde farkli isimlerde gecebiliyor) empyrium - the sad song and the wind demons & wizards - fiddler on the green Dream theater - disappear daha aklima geldikce yazarim playlist de kayboldum...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Adiemus, 10 May 2003 10:47 tarihinde demiş ki: Radiohead - Street Spirit (Akustik versiyon)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Klasik gitarla çalabildiğim nadide parçalardan biri zaten kendisi. ;) Saolun bu arada önerileriniz için, hepsini indircem. [Bu mesaj Mirage tarafından 10 May 2003 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bu arada hellhound yazmis opeth in damnation albumu die de aramaya kasma album track listi bende yazdim opethlerin icine... playlist le bogusurken 10 dakka gitmis o yuzden gormedim hellhound un mesajini...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Blind Guardian-Bright Eyes Radiohead-Creep(Acoustic Version)[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Unuttum yaw tabiiki Pentagram-Sonsuz[hline]Blood never ends without the power of wisdom
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 anathema - far away (acoustic)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 anathema - deep / judgement / angelica[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lam hepsini yazmışsınız alacağınız olsun bi tane yazmazsam ölürüm hmm diablo - tristram eheu en iisi budur..[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: arcane, 11 May 2003 02:21 tarihinde demiş ki: lam hepsini yazmışsınız alacağınız olsun bi tane yazmazsam ölürüm hmm diablo - tristram eheu en iisi budur..[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye O var zaten, ayıp ettin. ;)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ya her pazar saat 11:00 - 15:00 arası radyo eksen de acoustic programı war kasmayın :p[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ben o saatlerde genelde dershanede oluyorum ama yine de öğrendiğim iyi oldu. Yarasanın bişisi seni..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 The Tea Party-The River " " -Grand Bazaar " " -Ianna --------------------------- Bush-Come Down --------------------------- Sting-Fragile :)[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş.
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 dashboard confessional ın tüm şarkilari akustikdir bi göz at[hline]Plugged in and ready to fall
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Tesla - Five mans acustical Jam, MTV Unplugged çıkmadan yıllar önce çıkmış hoş bir unplugged albüm..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 tamamiyle akustik olmiyabilir hepsi ama yinede yaziyorum; anathema - lost control anathema - destiny anathema - alternative 4 joe satriani - tears in the rain lacuna coil - falling draven - after midnight :D
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 evanescence - going under live version kadinin sesine canli versiyonunda asik oldum[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Antimatter in akustik tag ini tasiyan tum parcalari akustik anathema cover lari da var[hline]fizban, 26 October 2003 23:58 tarihinde demiş ki: eşek benim
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Anathema-transacoustic derim.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Nirvana seversen; The Man who sold the world polly yaa distortion var ama yazmazsam çatlarım big long now bunun dışında görmedim ama yazıldıysa da bi daa yaziim sırf akustik bölümünü çalsan ble süper şarkı : Iron Maiden -Como Estaig Amigos Metallica yaziim bi de Mama Said die tabi en güzei Blackmore's Night'ı arat ve bul kurtul hepsinden huzura er; refaha er[hline]I feel a change Back to a better day Hair stands on the back of my neck The wildness is the preservation of the world So seek the wolf in thyself
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Numb, 28 October 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Anathema-transacoustic derim.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. bende öyle derimde bi türlü tabını bulamadım kafayı yicem[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 opeth benighted müthiştir...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Öne çıkan mesajlar