Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Commandos 3 İlk Bolumde kaldım böhümmm


bravecik

Öne çıkan mesajlar

evet o haritadaki herkesi temizlemen gerek. benim taktiğim söyleydi.
köprüye gelene kadar bütün askerleri sniper la temizle. (kilisenin yaninda 10 tane sniper mermisi var, yanlış hatırlamıyorsam oyuna baslarkende 4 tane veriyordu). köprüye geldiğinde komandona ve bombacına askerlerden cıkan makinalı tüfekleri ve mermilerini ver, sonra 3 adamınıda köprüye yönelterek yere yatır ve atese hazır pozisyona getir. burda işin püf noktası; ekranın sagında paraşütçüler gözüktügünde, bu parasütçülerin generali öldürmek için sana doğru gelecekleri anlamına geliyor ve bu paraşütçüleri öldürdükten sonra birsonraki indirmeye kadar ilerleme zamanın var demek. bu şekilde ilerleyerek bütün haritayı temizle. ilerledikce sandıkları kontrol etmeyi unutma, içlerinden çıkan malzemeler işini oldukca kolaylaştırıyor.
kolay gelsin...[hline]Bekliyoruz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence 2.böpümdeydim,berlin,ezuhze,3 tane comando berlinde napacaklar merak ediyorum,her yer asker kaynıyo
taktik:sps+green beret'i kullan,spy'a sokakta o hedefin olan binanın orda sigara içeb bi subay var,motrosiklet yanı onun kıyafetelrnin aldım ama gestapo ve diğer subaylar uzak-yakın farketmiyo anında tanıyolar,daha bitiremedim,zor baya[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...