Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Ha bu arada ıslanmayı anlamıyolar darbeyide anlamıyolar kvk larda genelde işler tamir yada değiştirme olarak yürüyo. Bunu bana telefoncu söylemişti ve kvk ya gidip para ödeyerek telefonunu yaptıran tek kişi tanıyorum onunda annesi battaniye içinde 3310u 5. kattan silkelemişti =D likit ekran kırılmıştı fln onu değiştirdiler.. Götür telefonu anlamazlar durduk yerde bozuldu flm de yaparlar tahminimce. Ben kvk dan almadığım telefonumu götürdüm durduk yerde kapanmıştı beleşe yapıp geri verdiler. Para önemli değil tamamen hizmet walla :Pp[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sağolun yardımınız için,tamir edilemeyecek bir durumdaymış artık,ayrıca bu akşam babam poliseten rapor gibi bişi almış bile çalındı diye yutturmak için,üff,üff:([hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Ben de 2 yıl önce denize girdim gitti geçen sene havuza ittiler telefon çalışmıyo tabe eve geldim saç kurutmasıyla kuruttum çalıştı walla :D[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 benim telefonum su kovasına düşmüştü ardından bi saat sonra kardeşim kendi telefonunu şarj etmek için kontak yapan şarjı kullanmıştı onunkide bozulmuştu!!!1[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Ben karlı bi gunde caddede yururken telefonla oynuyodum elimden kaydı su birikintisine dustu gitti sonra 3310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar