nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 helal olsun fatih terim. 17.000 kişilik ali samiyene aldırdı maçı. bugün benim gibi binlerce kişi bilet alamadı. 55 binlik avrupanın en iyi stadlarından biri var. ama en önemli maçımızı, 1 yıl sonra yıkılacak küçük bi yerde oynuyoruz. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 19:54 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 başına yıkılsın inşallah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yunanistanın ezik kalecisi yine ezik ezik goller yemezse, türkiye tutunamaz. en az 5 yeriz. fatih terim istifa eder, hakan şükür milli takımı bırakır. ibrahim üzülmez'in futbolcu değil de manav olması gerektiği ortaya çıkar, belki biraz önümüz açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ali sami yen atmosferi de iyidir ama (tabii taraftara göre). zaten patlayacaz ya isterse 200k taraftar olsun, bu takım yunanlara gol atamaz bu sefer. inşallah tersi olur ama mantığım böyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 atmosferi çok iyi ben ona bişey demiyorum. ama dünyada bütün takımlar önemli maçlarını en büyük stadlarında oynarlar. yunanistan maçını izlemekten 35.000 kişi mahrum kaldı [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 19:57 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 olimpiyat stadı da vardı ona bakarsan. neyse burda stad tartışması yapılmasın. mutlaka kazanmamız gereken maç. pek ihtimal vermiyorum kazanacagımıza, tek istediğim maglup olursak seyircinin taskınlık yapmaması. insallah onlara centilmenlikle ders verilir diyecem ama ondan da pek ümitli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 neden hep istanbulda yapılıyor maçlar izmir atatürk stadında yapılsın 60.000 kişi doldururuz izmirlilerin ne suçu var ona bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 vardır Bİ sebebi dicemde Harbiden bunun açıklaması Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ali sami yen'e alınması bence de kötü bir kara ama arkadaşlar size katılamayacağım,ispanya maçlarını ne barnebeu'da ne de nou camp'ta oynuyor,geçen ispanya maçını getafe'nin sahasında oynadı,keza fransızlar da birçok maçını parc de prince'de yapıyor.Benim anlamadığım 55.000 kişi farklı,25.000 kişilik ali sami yen farklı.İsviçre maçının cezası Ş.Saraçoğlu Stadına mı çıkarıldı ulusoy federasyonu tarafından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hayır tabi ki. oraya sadece kulup taraftarları gelmiyor ki. kimin ne olay cıkardıgını nerden bileceksin de ceza keseceksin. sacma olur. istanbulda 3 tane stad var işte 3 büyük kulubun stadları, hepsinde milli maç oynanıyor. ali sami yen'in durumu digerlerinden iyi olmasa da büyük maçları hakedecek kadar da güzel bir stad, haksızlık etmeyin. uzun süredir milli maç verilmiyordu sami yen'e bi anlamda jest oldu işte. zaten cakacak yunanistan ööf, rezalet oynuyoruz. aslında yenilmemiz fatih terim'in gitmesi için çok iyi olur ama yine de yunan maçı anasını satim çakmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ben zaten Fenerbahçe cezalandırılıyor demedim,sadece isviçre maçındaki olaylar orada yaşandığı için dış dünyaya iyi görünmek için mi buraya verilmiyor dedim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 fatih terim gidince kim gelecek sormasayıp? hayır ben de sövüyorum fatihe ama yerine gelen kesinlikle aratacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 teknik direktörlerin soyu tükendi zaten.yok, bulamayız daha iyisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hepsini deneyelim dimi aslında? tutarsa diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Sanki yurtdışından t.direktör getiremeyeceğiz?Yok mu bu ülke de F.T. dışında hoca?Adamı eleştirmek suç,istifa etsin demek suç.Tamam ölene kadar onunla devam edelim,sol'a i üzülmezi,sağ'a tuncay'ı koysun emreyi de başlarına kaptan yapsın sonra maltayla,moldova ile berabere kalalım,padişahım çok yasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ya da mourinho yanalı getirelim ersen martini oynatsın takımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 alamadık bizde bilet ak47 tv ye mahkum kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ya fatih terim'in kredisi coktan doldu. cok g.tu kalkık bi adam oldu son zamanlarda. yabancı teknik direktöre de gerek yok bence. yani su anda fatih terim'in milli takıma kattıgını cogu turk teknik adam becerebilir. daha iyisi lazım tabi bunun için yabancu teknik direktör getirilebilir. fatih terim'i tavırlarından dolayı hiç sevmiyorum ve kadro seçimini de begenmiyorum. kendi gorusum bu yonde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 İllaki türk hocamı gelmesi lazım ? Yabancı kaliteli bir hoca gelsin. Ne istiyorum biliyormusunuz?(tabiki bilmiyosunuz) Yabancı kaliteli bir teknik direktör gelsin Mlli takıma. Tabi hemen Türk teknik direktörler cehpe alırlar gelen kişiye . Milli takım başarılı olsun'da O türk hocalarda g.t olsunlarda kendilerine çeki düzen verirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yunanistana yenilmeyelim en azından bi de norveç maçımız kalıyor değil mi son maç.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hangi sehirde yapilacaksa milli mac o sehrin en modern ve isleve uygun (futbol stadi) olmasina bakmalari gerekiyo ama ulusoy malum..her milli takimin stadi vardir aslinda ama bizde yok ne yazikki istanbulsa sukru saracoglu veya inonu olabilir izmirdeki ataturk stadyumu futbol stadyumu degil mesela izmirinde bi stada ihtiyaci var..kayseri yapmis cok guzel gozukuyo gecen fotograflarini gordum (daha dogrusu kabasi bitmis) herhalde kayserideki stad bitince ilk mac orada yapilir..buyuk ihtimalle elemelerden once biter orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 norveç deplasman bosna evimizde son 3 maça girdik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yeneriz. 0-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yunanistani 1-0 yener norveç ve bosnayla berabere kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 pardon 9-0 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar