Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra SWG ye dönmek istediğim için account arıyorum, kutulu cdli olursa daha makbule geçer, özellikle son patchlerle birlikte olursa duacı olurum.

cevapları bekliyorum

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
Buluşuruz, ulaşırız, anlaşırız. :)

Ben istanbuldayım, yaw zaten birlikte oynamışızdır oyunda, benim nickim Set'th Valor du, Full temp(ama soe saolsun) ezik bir jedi dı.

Pm leşelim, bana mail adresini verirsen konusuruz :)
Mesaj tarihi:
Eho hatırlıyorum bende. :) Vay anasını, ne kadar zaman geçti yaw :)

eee nasıl yapacaz bu işlemi :)

istersen gittigidiyor.com yapalım, istersen sahibinden.com yapalım, istersen elden halledelim. Tabi önce rakamı belirleyelim.
Mesaj tarihi:
Bana öncelikle hesap lazım :( Aksi halde kutu ve cdler işime yaramıyor ki.

Ama yine de ilgine teşekkür edeirim.

[ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 13:53 tarihinde, SethValor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yaw bütün Star Wars figurlerimi, Force FX kılıcımı, ıvırımı zıvırımı sattım. Bi filmlerim kaldı geriye. Bende hiç değilse gezegenlerde boş boş dolaşmak istiyorum.

Aslında elimde cdler var. Becerebilsem SWG emu kuracağım ama beceremeyeceğimi biliyorum :(
Mesaj tarihi:
Son kez güncelliyorum konuyu.

SAtmak isteyen arkadaşlar bana pm ile ulaşsın lütfen.

Yada buradan ulaşsın farketmez.

Bu arada bana ümit verip sonradan hayallerimi yıkan arkadaşlara da teessüf ederim.
Mesaj tarihi:
seth abi ben arandım arandım arandım evde, jtl cd mi bulamadım, dierlerinin de kutusu yok atmısım. snra da bnm accountu sattım gibi bisidi 1 ay kullandı camoka, snra o da bıraktı ama en son baktıgımda bnm armorları fln kendi charına gecirmis herhalde cıbıl cıbıl elinde hicbisi olmadan geziodu bnm char eisley sokaklarında =(
  • Yeni Oluştur...