SethValor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra SWG ye dönmek istediğim için account arıyorum, kutulu cdli olursa daha makbule geçer, özellikle son patchlerle birlikte olursa duacı olurum. cevapları bekliyorum Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 nsl ulastırcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Buluşuruz, ulaşırız, anlaşırız. :) Ben istanbuldayım, yaw zaten birlikte oynamışızdır oyunda, benim nickim Set'th Valor du, Full temp(ama soe saolsun) ezik bir jedi dı. Pm leşelim, bana mail adresini verirsen konusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hatırlıorm tbi sni seth =) othmo ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Eho hatırlıyorum bende. :) Vay anasını, ne kadar zaman geçti yaw :) eee nasıl yapacaz bu işlemi :) istersen gittigidiyor.com yapalım, istersen sahibinden.com yapalım, istersen elden halledelim. Tabi önce rakamı belirleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 E hadi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Yaw kimseden ses çıkmıyor, vaz mı geçtiniz satmaktan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ya bende sadece kutu ve cd ler var hesabı kapattım işine yaramaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bana öncelikle hesap lazım :( Aksi halde kutu ve cdler işime yaramıyor ki. Ama yine de ilgine teşekkür edeirim. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 13:53 tarihinde, SethValor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Hayırdır nerden bu gaz :) Ne yapcan tek basına koca gezegende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yaw bütün Star Wars figurlerimi, Force FX kılıcımı, ıvırımı zıvırımı sattım. Bi filmlerim kaldı geriye. Bende hiç değilse gezegenlerde boş boş dolaşmak istiyorum. Aslında elimde cdler var. Becerebilsem SWG emu kuracağım ama beceremeyeceğimi biliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Son kez güncelliyorum konuyu. SAtmak isteyen arkadaşlar bana pm ile ulaşsın lütfen. Yada buradan ulaşsın farketmez. Bu arada bana ümit verip sonradan hayallerimi yıkan arkadaşlara da teessüf ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 seth abi ben arandım arandım arandım evde, jtl cd mi bulamadım, dierlerinin de kutusu yok atmısım. snra da bnm accountu sattım gibi bisidi 1 ay kullandı camoka, snra o da bıraktı ama en son baktıgımda bnm armorları fln kendi charına gecirmis herhalde cıbıl cıbıl elinde hicbisi olmadan geziodu bnm char eisley sokaklarında =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 :) aslında cıbıl mıbıl cok problem değil, içinde bir ev bir don alıcak kredi olsa yeter. Ben kendi cd lerimi buldum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 setth!!!!!!!!!!!!!!!!!!! msn e ekle [email protected] buldum kaçırmam :) koptuk lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar