Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PC (monitör hariç)

othinn

Öne çıkan mesajlar

Aopen 350watt Kasa
AMD Athlon XP 2800+ İşlemci
Epox 8RDA+ DDR-PC3200 Nforce2 Anakart
Kingston PC3200 256MB RAM
Twinmos Dual-DDR 3200 512*2 RAM
(Toplamda 1200mb RAM var)
Seagate 5200rpm 120Gb HDD
Seagate 7200rpm 200Gb HDD
(Toplamda bu da 320Gb hdd ediyor, ikisi de IDE)
His ATI Radeon Excalibur 9600XT Grafik Kartı (128MB lakin fabrika çıkışlı o/c oluyor kendisi 256MB performansında çalışıyor)
Bir tane LG CD-RW var üstünde 52x, ve de Microsoft Multimedia klavye+mouse'u bulunuyor.

Sistem 2004 Mayıs'ında alınmıştı ama ram ve hdd sonradan değiştirildi, yükseltildi. Yanında bir adet de orjinal Norton Antivirus Yazılımı veriyorum, hatta eğer kutusunu bulabilirsem windows xp pro da vereceğim ama kutusu odada bir yerlerde bulamadım henüz, orjinal cd-key de üstünde kutunun haliyle=)

fiyatı=400ytl

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 03:42 tarihinde, othinn tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tek tek satmak isteseydim sanırım ilanı o yönde verirdim =)

fiyatı belirleyeli bir ay oluyor aslında copy paste edip oraya buraya koyuyordum, zaten unutmuştum satmayı eski pc yi masanın üstünde duruyor yenisinin yanında öle mahzunca.

fiyat açıkçası 2.el parça fiyatları üstünden belirlendi, kafama göre koymadım. buyrun siz de netten bakın 2.parça fiyatlarına aynı ürünleri toplayın. ki ben hazır temiz sistem olarak sunuyorum tek tek parça değil. ama tabii dolar düştü bayağı, 1.350 idi bu fiyatı koyduğumda şimdi 1.200 oldu, haliyle fiyat için kesin alıcı gözüyle bakan olursa ve bir hafta içinde meblağ elime geçicek şekilde satış gerçekleşirse pek tabii ki indirim yaparım. pazarlık türklüğün özündedir.

yanında verdiğim iki adet orjinal programı saymıyorum bile hatta. (windows un kutusunu buldum evet, bu arada isteyene home isteyene pro verebilirim, bir şekilde elde fazla kalan bir sürü orjinal program oldu iş dolayısıyla, bir yamuk yok işin içinde)

hatta 200gb lık hdd nin ağzına kadar müzik, film ve anime ile dolu olup henüz ona format atmadığımı da söylemeliyim sanırım.

son olarak power supply 4 ay önce yenilenmişti söylemeyi unutmuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...