glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 "KÜTÜPHANE RESMİ TATİL NEDENİYLE 11.10.2007 (13:00'DEN SONRA) - 14.10.2007 TARİHLERİ ARASINDA KAPALIDIR" Bu durumda sizce kütüphane pazar(yani yarın 14.10.2007, aslında bugün) açıkmı kapalımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 kapalı kapalı=) en olmadı yurtta kalan birini buluruz, oradan ulaşırız sabah, açık mı diye; takma kafana ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 olum midtermler geliyor çalışmam lazım... Peki study açıkmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 study yurt yıkılmadığı sürece açık sanırım, güneydeki en azından=) şimdiden ders çalışan insan beni korkutuyor ayrıca. baba msne gel yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Msn'e gelirsem kesin mıuhabbet uzar çıkamam ahaha yatıyorum ben iyi geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yusuf yusuf yusuf ysuf fusuffsfuu fuuu fuuuuu hakkat bişi kalmadı ineklemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bizim okulda(odtü) pazar günleri de açık olurdu kütüphane. saat 9 dan 17 ye kadar. sizinki de açık olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yok yaw bayramın 3. gunu tum resmi iş yerleri kapalıdır buna universiteler de dahil bu gunun pazar olmasıyla ilgili bi kural dan once bayramın 3. gunu olması gelio ondan kapalıdır gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar