Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 var mı böyle bir server ? bıktım nagranddan, healerım 1 tane tank bulamadım heroic yapacak. arenada haftada 10 maç olayına başladık bitti oyun resmen. varsa tavsiyeniz gidip level kasacam warrior ya da healer, pve istiyorum lan. 5 - man özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Greeny yeter, öyle bir server yok, gerek te yok, go go sporeggar diyoruz kaçtır. Bak 5v5'te lider bizden, 3v3'te de bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 CHROMAGGUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Lies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Leath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Iron Maiden - No More Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Kul'Tirasa gelmeyin de, napiosanız yapın ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 auchindoun a da gelmeyin.. doldu server valla.... bu ne kardesim ben server firstlerini yapmak istiyodum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Xhun, hangi class lazım oraya plx? Lorrotar, ciddi misin yoksa çok lag var da benim duygularımla mı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Abi horde'san priest'ini aktar, bütün takımlara priest arıyoruz sdfsd. Buralar priest diye inliyor. Undead priest efsane gider buraya. Shadow ol farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 PvE serverında kodumun charı. Account mu trade etsem napsam, priest'e priest saçma olur gerçi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paran varsa direk paid transfer ftw, yoksa kasarız go go. Rogue kasıyorum ben de lvl 30 olucak birazdan ahah. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 15:17 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Abi karakter PVE serverında sizinki PVP değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 RPPVP orası geçiş oluyormu bilmiyorum ama RPPVP'den PVP serverına geçiş varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 rppvp den pvp ye karakter attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Benim realmde hem lag var hem populated ama normal dungeonlara grup bulmak imkansız heroiclere repıtation kasmaya çalışıyorum 10 gündür daha bir key alamadım. Böyle grup ha deyince bulunan bir realm varmı? horde ally fark etmez bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Hangi rp/pvp onu bence söyle. Defias Brotherhood eskiden kusursuzdu, diğer rp'pvp'ler berbattı her açıdan. Sporeggar'ın tek kusuru yavaş BG queue'ları, başka hiçbir kusur yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 CHROMAGGUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Lies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Iron Maiden - No More Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Kul'Tirasa gelmeyin de, napiosanız yapın ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 auchindoun a da gelmeyin.. doldu server valla.... bu ne kardesim ben server firstlerini yapmak istiyodum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Xhun, hangi class lazım oraya plx? Lorrotar, ciddi misin yoksa çok lag var da benim duygularımla mı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Abi horde'san priest'ini aktar, bütün takımlara priest arıyoruz sdfsd. Buralar priest diye inliyor. Undead priest efsane gider buraya. Shadow ol farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 PvE serverında kodumun charı. Account mu trade etsem napsam, priest'e priest saçma olur gerçi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paran varsa direk paid transfer ftw, yoksa kasarız go go. Rogue kasıyorum ben de lvl 30 olucak birazdan ahah. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 15:17 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Abi karakter PVE serverında sizinki PVP değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 RPPVP orası geçiş oluyormu bilmiyorum ama RPPVP'den PVP serverına geçiş varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 rppvp den pvp ye karakter attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Benim realmde hem lag var hem populated ama normal dungeonlara grup bulmak imkansız heroiclere repıtation kasmaya çalışıyorum 10 gündür daha bir key alamadım. Böyle grup ha deyince bulunan bir realm varmı? horde ally fark etmez bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Hangi rp/pvp onu bence söyle. Defias Brotherhood eskiden kusursuzdu, diğer rp'pvp'ler berbattı her açıdan. Sporeggar'ın tek kusuru yavaş BG queue'ları, başka hiçbir kusur yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar