ulfang Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 washburn chicago series cs-780 gitarımı izmirdeki senfoni'ye full bakım yapsın diye verdim , verirkende adama dedim ki daha yoğun bi ton almak istiyorum ona göre ayarlayabilirmisiniz (hardcore gitarı solo atmaya kalktığınızda saçmalıyo biraz) fazlada anlamam teknik özelliklerden neyse aynı gün öğlen gittim aldım gitarı tremolo yu kaldırmış yapışık olan teller 1cm yukarda duruyo şimdi neyse dedim sesini beğendim bide akoru sol bemolden yaptımmı ne dedi (1 ses ince çalmak gerekiyomuş) onada tamam dedim aldım geldim gitarı eve yok arkadaş akort ediyorum tutmuyo , yapıyorum hah oldu diyorum bi kaç bare bastıktan sonra yine bozulmuş (öyle böyle değil yani 2 tur çevirmek zorunda kalıyorum kulakları) şimdi sormak istediğim şu tremolonun yüksekliğini ben ayarlasam sorunum düzelirmi yoksa gidip sap ayarı falanmı yaptırmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 teller yeni ondandır 1-1.5 haftaya geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 teller yüksek geliyo ama alışmam mümkün değil , ben bi mudahalede bulunsam sap ayarı falan kaçarmı aletin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 yok kaçmaz, yani sap ayarı düzgün yapılmışsa alçaltabilirsin telleri rahatça, ama ayarı düzgün değilse(ki bu normal olmaz, bakımdan çıkmış netekim) teller indiği zaman fretlere sürtünüp bızlama yapabilir. ama yükseklik thruss rod(sap ayarını etkilemez) sözün özü: bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 indir telleri yaw sorun olmaz. tremelo barın ne ?. bende wilkinson var paso indirip kaldırmışlığım var. diğerlerini bilmiyorum ama yine de sorun olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 valla daha öncede dediğim gibi teknik bilgim pek yok , super tremelo olduğunu biliyorum sadece onu soruyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 telleri aşağa çeksen sadece akorun kaçar ve tam istediğin gibide akor yaparsın.. havanında etkisi büyük şu sıralar hava bi anda sogudu bir iki havta sonra gerçekten oturur tellerin sap ayarı kolay kaçacağınıda düşünmüyorum telleri aşağaya çektiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar