Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 babangida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 patik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 adini marla koydum tesekkurler tavsiyeler icin =) ya bisey sorcam son 3 gundur boyle gozunun disinda yani normalde kosesinde olan beyaz kisim gozunun ustune geliyor gormesini biraz engelliyor sanirim veterinere goturcemde burdanda bi soriyim dedim o neden olabilir gecen gece masanin uzurinde acik cips vardi onu yemis sanirsam biraz yemegide vardi ben yerken saldiriyordu vermiyordum en sonrada cokf ena saldirmaya basladi 1 tane vermistim sonra gece ben yattiktan sonra biraz daha yemis sanirsam tuzlu oldugunda omu yapti acaba dedimde emin olamadim tekrar soyliyimde ne oldugunu 2 gozundede oluyor ic kosesindeki normalde gozunun kosesinde durmasi gereken tabaka ustune geliyor gozun ama arada geciyor arada oluyor neden oluyor sevgili bilgisi olan pati halki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar