RedBullBursa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 http://www.wow-istanbul.net Guild sayfamızdan progress durumumuzu öğrenebilirsiniz.. Guilde alınacak classlar; - Rouge - Holy Paladin veya Resto Şaman - Shadow Priest [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:12 tarihinde, RedBullBursa tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:14 tarihinde, RedBullBursa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 burası içinde ben kıllık çıkarıyım o zmn tam kopluk bi guild ne muhabbet var ne bişey sdgsdf herkes bi havalarda gel duel atalım dersin yok biz pve ciyiz derler falan lol ama negzel tr guildi işte 1 seneden fazladır chromaggusta iş yapıyolar. tbc den önce neferianı kestiler.sevinmiştik. biz hordeduk tabi o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sırf redbull yeter geyik yapmaya guildde :) ps: ben berk (tanımadıysan :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Hacı rouge almayın guilde dpsl yapamıyorlar. Boşuna raid spotu yersiniz söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 senlede süper geyik yapılır ya mulgear6 tadından yenmez. hep bi cool takılmalar bi havalılık çok yüksektesin in biraz burdan göz göze muhabbet edelim. (kızıştırır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 aga rojdan iyi dsp mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 rojdan iyi akp var hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 progress nerde göremedim ha bide darkplague&portia ordamı ? [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 17:36 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: senlede süper geyik yapılır ya mulgear6 tadından yenmez. hep bi cool takılmalar bi havalılık çok yüksektesin in biraz burdan göz göze muhabbet edelim. (kızıştırır) kızıstırmasana ortalıgı rsl... hem sen wow bile oynamıyosun!!(artık) edit: bu arada ben süper kuulumdur orasını da karıstırma.... [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 19:07 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar