Greeny Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Nedir bu ya... Ulan her weekend aynı dalga. Birisi çıkar fix, "WHY THELL YOU GO ST LEAVE COME FARM FFS " "HEALERS HEAL OMG FUCK SAAAKEE" "FUCKING ROGUES JUST STEALTH AND GET BS" gibi. Bunlara karşı nasıl sinirlenmeden ayakta kalınır, nasıl ruh sağlığımız bozulmaz. Yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ben battlegroundu çıkardım chat tablardan, çok rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 okuma bu kadar basit, işine bak sen.. en güzeli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 guildde yaptığımız fiks geyikti böyle durumlarda. " get a caresfury, blessed blade of careseeker" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Ben de okumuyorum, özellikle AB'de kendini dünyanın en iyi stratejisyeni sanan bir kaç sivilcesi iltihaplı arkadaş illaki oluyor oralarda. Zerg taktiği varken peee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 200-1600 geride kalan karşı factionın oyunu kazanması durumlarında bazı taktikleri de okumaları yararlarına olur zararlarına değil. 12kişi sanki göbekleri bağlıymış gibi saat yönünde yer işgal edip durmadan devam ederek kısır bir döngü oluşturmaları belli şeylere ihtiyaçları olduğunu gösterir. Yinede bende konuyu açan arkadaşımıza katılıyorum, bu tarz adamları bende görmezden gelip bazen char tabdan kaldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Adamın teki ''OH GOSH, U'ALL SUK SO HARD IM SIKC OF U'' dedi, vindication gibi temiz battlegroup'ta, tab'a bastım adamın 0 kill 28 death var. Üzüldüm adına, sorunları vardı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Doğru anı bekleyip ayarı verirsin. Örnek olması adına bir gerçek hikaye: said: - 15 tane aptal bir halt beceremiyorsunuz - Bu durumda sen de o aptalların içindesin? - LOL 1 - LOL 2 - LOL 3 BG çığırtkanlarının %83'ü aptal olduğundan zahmetsiz ve keyifli bir uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 horde um mutluyum ab de özellikle sadece premade ler dısında pug ile hiç kaybedmedim 2 3 ninjalamaısnı bilen oldumu premade bile yeniosunuz ki pugla cok premade yenmişliğim oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ayarı verirsin vermesine fakat ondan sonrada şikayeti yersin. şahsen başıma geldi artık konuşmuyorum bgde. hatta bazen direk /afk çekiyorum. bıktım artık bende bglerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar