Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AB Survival Tutorial ı istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir bu ya... Ulan her weekend aynı dalga.

Birisi çıkar fix, "WHY THELL YOU GO ST LEAVE COME FARM FFS " "HEALERS HEAL OMG FUCK SAAAKEE" "FUCKING ROGUES JUST STEALTH AND GET BS" gibi. Bunlara karşı nasıl sinirlenmeden ayakta kalınır, nasıl ruh sağlığımız bozulmaz. Yardım
Mesaj tarihi:
200-1600 geride kalan karşı factionın oyunu kazanması durumlarında bazı taktikleri de okumaları yararlarına olur zararlarına değil. 12kişi sanki göbekleri bağlıymış gibi saat yönünde yer işgal edip durmadan devam ederek kısır bir döngü oluşturmaları belli şeylere ihtiyaçları olduğunu gösterir.

Yinede bende konuyu açan arkadaşımıza katılıyorum, bu tarz adamları bende görmezden gelip bazen char tabdan kaldırıyorum.
Mesaj tarihi:
Adamın teki ''OH GOSH, U'ALL SUK SO HARD IM SIKC OF U'' dedi, vindication gibi temiz battlegroup'ta, tab'a bastım adamın 0 kill 28 death var. Üzüldüm adına, sorunları vardı onun.
Mesaj tarihi:
Doğru anı bekleyip ayarı verirsin. Örnek olması adına bir gerçek hikaye:

said:
- 15 tane aptal bir halt beceremiyorsunuz
- Bu durumda sen de o aptalların içindesin?
- LOL 1
- LOL 2
- LOL 3

BG çığırtkanlarının %83'ü aptal olduğundan zahmetsiz ve keyifli bir uğraş.
Mesaj tarihi:
horde um mutluyum ab de özellikle sadece premade ler dısında pug ile hiç kaybedmedim 2 3 ninjalamaısnı bilen oldumu premade bile yeniosunuz ki pugla cok premade yenmişliğim oldu :D
  • Yeni Oluştur...