Bleda Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bu insancıklar Kurtrlar vadisi yüzünden üredi demiyorumda, aranızdan herhangi bir kişi bile bu insancıkların Kurtlar Vadisinden sonra katlandıgını inkar edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 edemiyorum. Zorluyorum olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 inkar edemeyiz, ama suç kurtlar vadisinde değil, bu diziyi özenerek izleyenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Özenmeden izlesek olmıcak mı, küçük çocuklar herkesi özenerek mi izliyor çevresini ki onu örnek alıyor? Özellikle mi özeniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bleda haklı. bu insanlar kurtlar vadisinden sonra katlandı birden sayıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 istanbuldaki patiler toplansın.semt semt gezelim maskeyle bulduğumuzun kol ve bacaklarını kıralım ki bidaha yapamasınlar.zaten bigün bana tek denk gelirse kesin bacağını veya kolunu kırıcam.veya beynine ciddi hasar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kime göre +18 neye göre 18+ bana göre +18+ hatta +++ +18+ +++ [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 13:05 tarihinde, prondir tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 13:06 tarihinde, prondir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Killer istanbulda degilim ama cidden kırıcaksan kafalarını gelirim. Sonuçta bunlar bu isi yaparken öcneden bahsettigimiz abileri yanında oluyor o yüzden söyle yapcaz Bi tane yem önden gidicek böyle bi mal satastıgında gömücek, bu mal/malların abileri geldigindede arkadan cıkan paticik grubu itinayla o abileri benzeticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 adam silahi cektiginde paticik ekibi ortada yok,kolaydi oyle git vur sen.. Burasi Istanbul abicim adamin gotunden kan aliyolar $iringayla [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 13:46 tarihinde, Valeron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: inkar edemeyiz, ama suç kurtlar vadisinde değil, bu diziyi özenerek izleyenlerde. +1 diyim bi de ekleyeyim. hadi bunlar çocuk, akıl yaşları küçük, çabuk özeniolar falan filan da.. yaşıtım, yaşımdan büyük, yaşımdan kat kat büyük adamların da özenmesi apayrı bi durum. eskiden de silahlı filmler çocukları etkiler diye konu dolaşırdı hep, evet az da olsa etkilerdi. hayatımda hiç babam yaşındaki adamın rambo gibi dolaştığını görmedim, ama polat gibi dolaşan çok. şimdi şöyle bi aile düşünün; baba etkilenmiş, abi etkilenmiş, çocuk haliyle etkileniyor. bunlara dayanamayan anne çocukları sokağa salıyor gerisi de geliyor. millet de oturup "türkiyenin gerçekleri oluuum" diye geyik yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 zaten olay bunların 20-30 tanesini toplayıp yatacak yer-yemek verip ondan sonra bunlara "ne yapın edin x milyon para getirin bu akşam" diyen adamlarda. türkiyenin gerçekleri bunlar diye diye bir yere gidilmez, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ne kurtlar vadisi ya? Tinerci adam çöpte uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 starda yeni bi dizi başladı arka sıradakiler mi arkada kalanlar mı ne şeyimse.içeriği hoş bir dizi dikkat edeniniz var mı?türk kanallarını izlemiyorum o yüzden hiç izlemedim.sadece bi sahnesine denk gelmişti hocayla bi cocuk basket maçı yapıyo.cocuk dediimde liseli yani.cocuk yeniliyo ve cebinden kelebeği cıkarıp hocaya veriyo.dizi tanıtımında şoyle diyordu:"onların evde mutlu bi ailesi yok,onlar hayata 1-0 yenik başlamış"falan filan emrah modunda anlatıyo olayları ve sonunda diyorki bir oğretmen bu cocukların hayatını değiştirebili r mi?aslında hepimizin hayatını bir öğretmen değiştirmedi mi? bu diziyi kanal d atv veya show da göstermeleri lazım.biraz da burdan örnek alsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 as the snow flies on a cold and gray chicago mornin' a poor little baby child is born in the ghetto and his mama cries 'cause if there's one thing that she don't need it's another hungry mouth to feed in the ghetto people, don't you understandthe child needs a helping hand or he'll grow to be an angry young man some day take a look at you and me, are we too blind to see,do we simply turn our headsand look the other way well the world turnsand a hungry little boy with a runny nose plays in the street as the cold wind blows in the ghetto and his hunger burns so he starts to roam the streets at nightand he learns how to steal and he learns how to fight in the ghetto then one night in desperation a young man breaks away he buys a gun, steals a car, tries to run, but he don't get far and his mama cries as a crowd gathers 'round an angry young man face down on the street with a gun in his hand in the ghetto as her young man dies,on a cold and gray chicago mornin', another little baby child is born in the ghetto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Elvis de tinerciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: are we too blind to see,do we simply turn our heads and look the other way hm... lütfiler için özel edit [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 15:09 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 "AND AYRI YAZILIR" diye fırlayacak Ekmek, korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 nerde and, göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: do we simply turn our headsand well the world turnsand so he starts to roam the streets at nightand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 c/p aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 insanlar doğudan göç etmeye devam ettiği sürece, o yaş 5 e bile iner merak etmeyin. soktuumun istanbuluna bi vize koyamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 eet bunada bi +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Genelde bi şekilde başımdan seviorm ama eğer olurda bi gün söle 16-17 yaslarında gelirse çok güzel olur hemde böle göztepede falan baya bi iyi olur : ) bende ailemi sokarım araya onlar sokuyosa güzel olur:) [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 17:06 tarihinde, Dolis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 aga ben 16 yım o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar