Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolmanın Tarihi (Tarifi Değil)

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Evet, tarifi değil, tarihi. Pazartesiye yetiştirmemiz gereken bir ödev çıktı başımıza. Nereden bulaşmışsa kardeşim böyle bir ödeve bulaşmış. Wikide falan tatmin edici birşey bulamadık. Aramızda gurme sınıfına giren ya da en azından bu işleri bilen bir arkadaşımız varsa, bu konuda bayram zarfında yardımcı olursa, çok seviniriz.
Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

o ödevi veren hoca kim? yuh?

Dolmanın tarihi: Valla oturmuşlar hocam ellerinde kabak sonra demişler içlerini çıkaralım. Çıkarmışlar sonra demişlerki hocam bun yağda kızartalım. Yemişler güzel gelmemiş demişler içine etle pirinç koyalım soğan baharat falanda ekleriz. Yemişler tadı güzel gelmiş. Sonra demişler kuru kuru gitmiyo yanına bişey lazım cacığı bulmuşlar işte böyle garip bi ortammış orası böle nasıl desem bilmiyorumki hocam saygılar sevgiler mucuk

Otur 0 aldın

Ama hocahö hede hödö
Sosyal ağlarda paylaş

Valla konu dolmanın tarihi, özel birşey yok.
@Marc, valla çok çıkmazda kalırsak o linki kullnacağız, ama eğer birşeyler ekleyebilir miyiz, var mı bilen acaba diye pati cemaatine bir danışayım dedim.
Haftasonu boyunca bu başlık ödeve eklenebilecek her türlü bilgiye açık.
Sosyal ağlarda paylaş

fistan in soyledigi sey bencede cok mantikli yani boyle bi odev normal $artlarda verilmez.ne kadar atacak onu olcmek icin yapiyo olabilirler.Ayrica butun odevleri yapptiniz dolmanin tarihi kaldi dimi :d ben kendi kardesimden biliyorum mateamatik,fen odevleri hic muhim degil ama boyle absuruk bi$i verirse kesin yapar yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...