sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Evet, tarifi değil, tarihi. Pazartesiye yetiştirmemiz gereken bir ödev çıktı başımıza. Nereden bulaşmışsa kardeşim böyle bir ödeve bulaşmış. Wikide falan tatmin edici birşey bulamadık. Aramızda gurme sınıfına giren ya da en azından bu işleri bilen bir arkadaşımız varsa, bu konuda bayram zarfında yardımcı olursa, çok seviniriz. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 o ödevi veren hoca kim? yuh? Dolmanın tarihi: Valla oturmuşlar hocam ellerinde kabak sonra demişler içlerini çıkaralım. Çıkarmışlar sonra demişlerki hocam bun yağda kızartalım. Yemişler güzel gelmemiş demişler içine etle pirinç koyalım soğan baharat falanda ekleriz. Yemişler tadı güzel gelmiş. Sonra demişler kuru kuru gitmiyo yanına bişey lazım cacığı bulmuşlar işte böyle garip bi ortammış orası böle nasıl desem bilmiyorumki hocam saygılar sevgiler mucuk Otur 0 aldın Ama hocahö hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Yav sorma, ödev ingilizce ödevi, hoca yabancı, merak etmiş kendi de bulamamış herhal, çocuklara kanırtayım bari demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 abi dolmanın tarihi mi olurmuş yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 hadi dolmanın tarihi olumuyu gectim bide ingilizceci istemiş bu dolma ozel bi dolmamı(yaprak, kabak, biber?) yoksa genel bi dolmamı...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Uydur gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Dolma al abi ingilizcesi ve yeter bu baya bişi var [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 22:02 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 o ödevler öğrencinin hayal gücünü geliştirmek amacıyla verilir zaten. uydurun gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 zuhauha hayal gucu gelistirmek koptum muthiş yorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Valla konu dolmanın tarihi, özel birşey yok. @Marc, valla çok çıkmazda kalırsak o linki kullnacağız, ama eğer birşeyler ekleyebilir miyiz, var mı bilen acaba diye pati cemaatine bir danışayım dedim. Haftasonu boyunca bu başlık ödeve eklenebilecek her türlü bilgiye açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bende gastronomy fln okuyorsun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 yaz evladım. bundan 100 sene once büyük büyük büyük annem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 1875 tarihinde Hatice Dolma, soyadını verdiği bu güzel yemeği icat etmiştir. kocasanın sigara sarmasından esinlenerek yaprak sarmasını keşfeden Dolma... ne tarihi ulan?! [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 12:53 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 fistan in soyledigi sey bencede cok mantikli yani boyle bi odev normal $artlarda verilmez.ne kadar atacak onu olcmek icin yapiyo olabilirler.Ayrica butun odevleri yapptiniz dolmanin tarihi kaldi dimi :d ben kendi kardesimden biliyorum mateamatik,fen odevleri hic muhim degil ama boyle absuruk bi$i verirse kesin yapar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 dolma, very niiice, I like! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Arkadaşlar belki bilmiyo olabilirsiniz ama sucukta bi dolmadır...Hemde tarihin en eski dolması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 aslında insan da bi dolmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar