Akira Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Evt benim gini freelancer sevenler varsa cok iyi bir server ve inanılmaz guzel bir mod almanlara karsı ittifak lazım . Bu arada kimse eve online veya earth beyond oynuyormu bir de planet side oynıyan varmı icinizde ? pingler icin soruyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yanlış hatırlamıyorsam malsahibi planetside oynuyordu[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marthel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 serverin adresini ve modu nereden indirebileceğimi söylersen Almanların soyunu kurutmada sana yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bende varım Yüzbaşı Gorthaur her zaman yanında mod du ver takımı kurar Alman alaman kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Ben de varım bana özelden atarsan linkini gelir beraber kuruturuz ne istersen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 http://www.damm.net/freelancer/index.html burdan fl modu indirin üzerine Mike-TBB MOD 1.8 für Freelancer kurun ver server ismi Andromeda 80 kisilik http://www.flserver.com/topservers.htm listelemeye bakarsaniz kuruldugu gunden beri 1 numara ben 200 pingle oynuyorum genelde adsl ile ki su an dısarı cıkıslarımız malum rezalet server ip 213.69.180.189 Gelin Türk gücünü gosterelim serverdaki ismim Turco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marthel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bu nedir yaw alman serverı çıktı :) neyse adamları kendi serverlarında rezil ederiz artık :P ya akira bi zahmet bu modda nelerin farklı olduunu sölersen daha hızlı başlayabiliriz kıyıma (download'a başladım zaman geçsin :) )[hline]Take help where it is offered. Yet I've always found that help offered when not needed, is usually no help at all... -KAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mattshadow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Tamamdır Beyler Bi Freelancer Manyağı Daha Buldunuz Coğu Galaxiyi Bilirim İyi Savaşırım Ve En Önemlisi Almanca Bilrim Yani Almanlara Karşı ittifak Olacaksak Ben Casus Olabilirm :)))) Bu Arada Şu An Üniversiteden Bağlanıyorum eve Gider Gitmez Kuracam Tekrar Freelancerı İndircem Modları Girecem Servera Bana Adlarınızı Verrin Hangi Sistemde Takılırısınız Genelde Ve Saat Kaçlarda.Uzayda Görüşmek Üzere Serkan(Gölge)Erol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marthel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ya dün geceden beri uğraşıyorum servera baalanmayı sorunsuz başardım ama serverda gemi satın alamıyorum yani "ship purchase complete" dio param da gidio ama gemiyi vermio bide üstüne üstlük serverdan atıyo. Patchti moddu hepsi kurulu bikaç defa yeniden kurdum ama olmuyo. Singleda modlar açık oynayınca hiç sorun çıkmıo bide. Yani iyiki bi rezil etcez dedik adamları bu kadarda tırsılmazki :) olsun olmazsa ben starflierla katılcam size :)[hline]Take help where it is offered. Yet I've always found that help offered when not needed, is usually no help at all... -KAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 heryurlu ihtiyaclarınız karsilanir evt herkese eagle verebilirim beni oyunda bulun adam lazım bu almanlara karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 İlk kez Freelancer'ı multi deneyeceğim de ben daha en başındayım galiba:) bu modu nereye yükleyecem *Choose path to install ekranına şuursuzca bakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar