Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

webden toplu sms


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Bize kulüp olarak bu sms gönderen şirketlerden lazım.Birkaç tane bulduk da güvenilirlik kullanılmışlık vs konusunda kendisi daha önceden kullanmış olanlardan tavsiye alalım ona göre yapalım diyoruz.var mıdır kullanan eden.

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 12:41 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telekomunikasyon kurumunun geçtiğimiz ay içerisinde aldığı bir karar ile bundan böyle sms kontör satışını GSM şirketleri ilk elden yapabilecekler. Ben daha önce CMFCELL.com sitesini kullanarak hizmet aldım ve oldukça memnun kaldım. Fakat bundan sonra aracı kurumların iş yapması biraz daha zorlaşıyor. Kontör Turkcell tarafından satılıp hizmet aracı kurumlar tarafından sağlanacak. Yinede CMFCELL'i kullanabilirsin ben denedim ve memnun kaldım.

Kısaca, Bize şu kadar para yolla, sana 1000 kontör verelim bu kontörlerini web sitemiz üzerinden sms atarak harca diyenlere artık itimat edilmeyecek.

Ayrıca kullanılabilirlik açısından desktop program hazırlamış olanları tercih edersen daha verimli çalışabilirsin. Raporlama sistemleri ve dosya import etme sistemleri daha gelişmiş oluyor çünkü.

Ayrıca CMF CELL'den gelen mail'i da ekleyim buraya.

said:
Değerli müşterimiz;

İletişim Sektöründeki tüm konularda düzenleme yapmaya yetkili tek kurum olan Telekomünikasyon Kurumu, GSM Operatörleri üzerinden,SMS hizmetleri hakkında yeni bir düzenleme yapmıştır. Bu Düzenlemeler özetle aşağıdaki gibidir:

1- GSM Operatörleri Üzerinden SMS Servisleri ancak GSM operatörleri veya GSM Operatörlerinin yetkili İş Ortakları tarafından yapılacaktır.

2- SMS kontör satışı Müşteriye ancak Operatörler tarafından yapılacaktır.

3- Alfanümerik Orginatör tanımlı Toplu SMS kullanımı ancak Kurumlar tarafından yapılacaktır.

Bu düzenlemeler Tüm Operatörlere, beraberinde bu servisi veren Servis sağlayıcılara Telekomünikasyon Kurumu tarafından tebliğ edilmiş ve ivedilikle gerekli düzenlemeleri yapmaları istenmiştir.

CMFCELL bir TURKCELL İş Ortağıdır. Bu düzenlemelerle doğrultusunda İş ortağı olduğumuz Turkcell ile birlikte siz değerli müşterilerimize verdiğimiz hizmet şeklimizde bazı değişiklikler yapılmak zorundadır.Bu yeni dönemdeki düzenlemeler detayları aşağıdaki gibi olacaktır.

1- Kontör Satışı : Yeni dönemde kontör satışı Turkcell’in sizlere özel Call Center yardımı ile yapılacaktır.0 532 7550767 dan ulaşılabilen bu Call Center aranarak kredi kartınızla kontör alımı yapabileceksiniz. Bu yeni dönemde internet sitemizden veya CMFCELL Explorer programı üzerinden kredi kartınızla kontör satışı yapılmayacaktır.

2- Faturalama : Yeni dönemde satın aldığınız kontör Faturaları direkt olarak Turkcell tarafından kesilecektir.

3- Tarifeler: Bu yeni dönemde tarifeleri ancak Operatörler belirleyebilmektedir. Bu sebeple CMFCELL tarifeleri Turkcell Toplu Mesajlaşma tarifeleri ile aynı olmak zorundadır. Bu yeni dönemde satış sistemimize yeni Faturalı (yani gönderimden sonra ödemeli) tarifeler eklenmiştir. Bu tarifeleri internet sitemizin Tarifeler bölümünden öğrenebilirsiniz.

4- Abonelik : Abonelik işlemleri yine CMFCELL tarafından takip edilecektir. Artık Toplu SMS satışı yalnızca Kurumlar tarafından yapılabilmektedir. Bireysel kullanımlar yasaklanmıştır. Bu yeni dönem aboneliklerinde abonelerin Toplu SMS servislerine ilişkin Sözleşmeleri Hard Copy (yazılı olarak) hazırlamak zorundadır.

5- Ürün ve hizmet : Bu düzenlemeler görüldüğü gibi sadece Mali ve Aboneliğe ilişkin Prosedürleri kapsamaktadır. Kullanmakta olduğunuz CMFCELL ürün hizmetlerine hiçbir değişiklik getirmemektedir. Bu sebeple Tüm Ürün ve hizmetler yine CMFCELL tarafından aynı kalite ile verilecektir.

Bu yeni dönemle birlikte Uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz Yeni Servis ve ürünlerimiz de devreye alınmış ve siz değerli müşterilerimize daha iyi imkânlar sunulmuştur.

Bu yeni döneme geçişin sağlanabilmesi için, 15 Ekim 2007 tarihine kadar tüm kontörler sıfırlanacaktır. Bu sebeple 15 Ekim 2007 tarihine kadar eski dönem kontörleriniz bitirilmek zorundadır.


Özet'in özeti: Bir abimiz var o halleder muhabbeti 1 ay geride kaldı.

[ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 06:30 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...