by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Tüm Türk ve İslam dünyasının ramazan bayramı mübarek olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 mübarek olsun da, http://forum.paticik.com/konu.php?id=190114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bayramın gerçek ismi Ramazan Bayramıdır. Tabi bazı çevreler bunu Şeker Bayramı olarak lanse etmiştir.Bir düşünün bakalım neden ? Herşeyi ben söylemeyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 uuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 0-6 yaş çevreler şeker bayramı dese n'olcak ki. diğer topiğe misilleme yapmadım. genel söyledim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ramazan bayramı dense ne olacak, şeker bayramı dense ne olacak? bayramlığını kaybetmeyecek sonuçta. Herkes iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar