Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Worldcup Of Warcraft Turnuvası !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizi yenebilirim alayınıza yeterim diyosanız
3 er kişilik takımınızı seçin
buraya yazın agalar
belirli saatlerde ayarlarız maçları atarız
genelde belli kişiler belli saatlerde on oluyorlar zaten
o yüzden ben on olamam felan durumu olanlar katılmasınlar
ayrıca oyun abartı zevkli bişi
gülmekten karnıma agrılar girdi desem yeridir
ben takımım kabul ederlerse Messor ve Dela dan yana kullanmak istiyom.
fistan khala ve osso ya 16 attıgımız takım :)
3 er kişilik takım ayarlayın gelin
alayınıza yeteriz.
maçlarda akşam saatleri olur...

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 08:27 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Olm oynayan kimi tanıyoruz da takım yapıcaz.

Oynayanlar bi kere oynadı, oynamayanların topu n00b.

Bir-iki akşam karma takımlarla maç yapalım da, herkes mevzisini, takım arkadaşını bulsun. Sonra yaparız turnuva.
Mesaj tarihi:
abi hiç önemi yok noob pro
çok basit
yapcagın 2 tus var
sut ve pas
bide mause ile koşacaksın o kadar
yani oyunda basitlik akıyo ama
fistan khala ve osso beceremiyo 16 yiyolar...
Mesaj tarihi:
o oyunun 3v3 zevki cikmaz. 4v4 ya da 5v5 oynayinca mahalle oyunu vs. takim oyunu belli olur.

ben gelemem ama tuyolar verebilirim.

defans yapacaklar icin 10 agi
ileride beles bekleyecekler icin 10 str idealdir.

10 strniz varsa, swos (sensible)'daki gibin, ceza sahasinin bir kosesine yakinken ters taraftaki direge sut cekerseniz kesin gol olur. ortadan gelip gol atma sansiniz cok dusuktur. orta kafa gol olayi da uygulanabilirse cok etkili olur.

10 agilityniz varsa amaciniz strlere sut cektirmemek olmalidir, topu almak degil. bir kisi kalecinin kapatmadigi tarafta durursa etten duvar orulmus olur. digerleri de rakiplerin onunu kaparsa sutlar gecmez. (gerci yeni versiyonda ustunuze sut gelince duraksiyorsunuz galiba) topu alinca hizinizi kaybedeceginizi aklinizdan cikarmayin, oyle topu alir, her yere kosarimcilik yok. ayrica agilitysi yuksek takim arkadaslariniza uzun pas atmak mantikliyken, strlere uzun pas atmayin. zaten yavas olduklarindan rakip defans hizlica araya girecektir. topu defanslardan biri tasisin ve strlerden birini uygun pozisyonda bos gorur gormez versin. strler genelde ceza sahasi koseleri cevresinden rahatca gol atabiliyor.
Mesaj tarihi:
4v4 bayar
5v5 çok bayar
4v4 abartı bayar tekrar düşündüm
en güzeli 3v3 denedik akşam ve afedersin altıma.ıçıyodum gülmekten ve çok güzel oluyo...
zaten kaç kişiyizde 4v4 takımdan bahsediyosunuz
toplasan 20 kişi zor çıkıyo
3v3 olsun ki takımlar daha çok olur...
Mesaj tarihi:
abi 4v4 olursa 1 kişi filan hiç iş yapmıyo olcak, o kadar oyun kurma sistemi olan bi oyun filan değil, biz 2 kişi bile oynadık attık golümüzü rahatça yani.

Zaten kermitin dediği gibi çok kişi de yok 3erden çıkaralım takımları.
Mesaj tarihi:
akşama hazırlayın takımları
cidden benim bu gün halı saha maçım var 10-11 arası ona gidicem yine fistana khalaya osso ya attığım gollerin 4 5 tanesini atıcam heralde
çok iyiyim ya !!!
kahretsin futbolda hep iyiyim böyle
lisansımı elimden almasalar belki futbol bölümünde beni bile tartışır olcaktınız...
  • Yeni Oluştur...