Wayne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 eet yaa drodların o olayı imba instant harbi ezer outdoor pvpde 1 kişi elimden kacamadı su ana kadar nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 pvp deyken kullanılamıyo olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 atarsın cyclone, kullanırsın, nolcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 combatı diosun galiba evet combatta kullanamıosun ama artık out of combat a cıkmak yani bi druid icin hiç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 world pvp de drood yönetiyo baktım ölcen kac baktın kacıyo uç baktın uçan kaçan var uç kaç kaç uç geleni sev kaçan kurtulamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 güzel.Valla yakında tailor olanlara uçan halı yaptırırlarsa şaşırmayın blizzard bu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ole kendine guvenen bir drood un aklini aldim gecenlerde cani azalinca fiymaya basladi atladim mountuma yakaladim haliyle (mount hizini arttiran talent vardi) tam tepesinde indim mounttan instant ne varsa elimde ustune kustum bide sting i bastim parasutume basip sag salim indi masaga kaldi yukarda o cok super oluyor bole eksin filmi gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 rush air 4 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bunun için hangi mazlemeler lasım bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Flying Machine Turbo-Charged Flying Machine Control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 http://www.wowhead.com/?item=33225 valla serverda tek olmak daha çok haz veriyo :D en güzel mount druid ve eng denmişte ona istinaden :D edit : url işini beceremiorm sanrm :P [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 17:01 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Serverda tek deyince bende http://www.wowhead.com/?item=21176 falan sandım, çıka çıka spectral tiger çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 black qiraji yi hiç bi zaman hiç bi serverda "serverda tek olan" birinde görmedim :) çoğu serverda öyledir tabi :) zamanında maghteridondaydym TBC nin ilk zamanlari benim gordugum 4 kiside vardı :) (tbc çıkarken baya meçhurdu maght) şimdi stormscale daym ally da 2 horde da 1 kişide gordum (pvp capital of wow denir storma :) ) o yüzden serverda tek olan tek mount bende şuan :) [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 17:02 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 http://www.wowhead.com/?item=21176#comments Başka bi serverdan transfer olmadıkca yada ilk açılıştan itibaren 10 saat içerisinde questi tamamlamadıkça dediğim mount her serverda "tek". Kod girip alamıyorsun yani istediğin zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 @Aluriel Evet teorik olarak haklısın ama özellikle büyük PvE guildlerini barındıran serverlarda. Millet zamanında 100 lerce kişilik gruplar halinde bitirdi o questleri. Sonuç olarak bugün için rear bir mount gibi görünsede zamanında boku çıkmıştı resmen o mountun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 o mountun nası alındığını bilicek kadar biliyorm oyunu merak etme kungen o mountu almak için gongu çalarken silithusdaki war da her ne kadar 5 fps ile oynuoduysamda bende vardm.. ama dediğim serverlar europe un en meşhur serverları ve herkes oralara migrate ediyo(du) ha eğer qiraji tankı alabilenler migrate olamıo die bi sistem varsa onu sole de bileym [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 23:10 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar