OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Tüm Paticik Ailesinin Ramazan Ayı Mübarek Olsun...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Amin cem'i cümlemize[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=47083[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 hayyyyyt dağatırım ulen adam kalkmış scripting bölümünden sizin bölümünüze gelmiş ramzanınıızı kutluyo siz ne yapıonuz. yakıştımı len bumu len delikanlılık. Bumudur heaaaaaa! Dayyyttttttttttttttttttt !!! Açlık Başına Vurmuştur[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Artık insanlarda öyle bir psikoloji olmuş ki Theread açmaya korkuyoruz... :([hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 işte kac saatten beri eleştirdiğiniz adamın sizler icin verdiği yaşam mücadelesi OwnerRavenLoft demiş ki ; *kafasını duvarlara vurur* Dayanmam lazım. Acıkmamam lazım. Ben bir taneyim. Ben süperim. Ben harikayım. Kesseler acımaz. Beklemem lazım. AAAAAA GEBERECEMMMM!!!!! gözlerim yaşardı. ağlamak istiyorum. ıhaaaaaaaaaa !!![hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Öne çıkan mesajlar