OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Tüm Paticik Ailesinin Ramazan Ayı Mübarek Olsun...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Amin cem'i cümlemize[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=47083[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 hayyyyyt dağatırım ulen adam kalkmış scripting bölümünden sizin bölümünüze gelmiş ramzanınıızı kutluyo siz ne yapıonuz. yakıştımı len bumu len delikanlılık. Bumudur heaaaaaa! Dayyyttttttttttttttttttt !!! Açlık Başına Vurmuştur[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Artık insanlarda öyle bir psikoloji olmuş ki Theread açmaya korkuyoruz... :([hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 işte kac saatten beri eleştirdiğiniz adamın sizler icin verdiği yaşam mücadelesi OwnerRavenLoft demiş ki ; *kafasını duvarlara vurur* Dayanmam lazım. Acıkmamam lazım. Ben bir taneyim. Ben süperim. Ben harikayım. Kesseler acımaz. Beklemem lazım. AAAAAA GEBERECEMMMM!!!!! gözlerim yaşardı. ağlamak istiyorum. ıhaaaaaaaaaa !!![hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar