Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 abi diyorum ya şans işte. gelde dinlet hatun kişiliğe. gerçi suç bende gider erzurumdan kız bulursan böyle olur a to the q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 aşkın gözü kör olabilir ama inan bana karnı açtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: gider erzurumdan kız bulursan böyle olur harbi gidip mi buldun yoksa biyerde tanıstınız da erzurumlumu?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Küçük büyük ufak farketmez çünkü biz patiyiz patiler affetmez hey! hey! hey,hey,hey!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 anaaaam noooluyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Marc abi yok tanıştık kız erzurumluydu bildiğin aşiret ehuahu. Hatta şırnaklı bi kızdan daha hoşlanıyodum da onun 2 senelik erkek arkadaşı vardı :) O tam aşiretti :P Sinema bölümünde okuyan arkadaşlara enver ağa diye takım+final projesi malzemesi olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Büyük,küçük farketmez.Önemli olan boyu değil işlevi.(Müzik bölümündeki Zenci tavsiyeleri konusu gibi olmasın da (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar