Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 öyle evde fln içme imkanım yok da ramazanın bitmesini ben de bekledim. sokaklar manyak dolu girişirler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 hmm tamam denerim. elmalı nargile hiç sevmem ama of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Biz babamla ramazanda da içiyoz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 normalde icen adam ramazanda da icer zaten? niye icmiyosunuzki, ramazan olmadiginda da gunah, ramazandada p.s: malik. saygi goster insanlara biraz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ramazanda içince günahı x2 yazılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Aga ramazanda gunah katsayilari artiyo iste su kadar mantikli ve basit bi olayi anlayamiyosunuz bi de her zaman gunah falan gibi argumanlarla geliyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ramazanda içmezsen bütün sene içme hakkın oluyo olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ramazanda içersen bidahaki ramazanda da içme hallını bonus olaak veriyolarmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Penthesilea 2 Ekim 2007, Cuma - 00:32 tarihinde demis ki: Aga ramazanda gunah katsayilari artiyo iste su kadar mantikli ve basit bi olayi anlayamiyosunuz bi de her zaman gunah falan gibi argumanlarla geliyosunuz ya. uzgunum abicim bilemedim, hic gunah islemedimki ben :'( [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 00:53 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 oruç tuttuuum için içmiorm ramazanda...yeterli heralde ?? kk thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yeterli galiba ama soyle de bişey var otuc tutmatya basladıgın anda kafan yerindeyse yani sarhos deilsen bence yine sorun yok ama herkesin kendi dusuncesi kimse bişi diemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: BoaCh 4 Ekim 2007, Pazar - 22:14 tarihinde demis ki: oruç tuttuuum için içmiorm ramazanda...yeterli heralde ?? kk thnx orucunu alkolle acabilirsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar