Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 adam onların satıcısı. evet kötü kesilmiş ama onların da karede olması gerekiyordu. karede olmazlarsa asıl odak noktası adam hiç odak noktası olamayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 burada şişe montaj gibi durmuş, o yüzden hoşuma gitmedi ama koymak geldi içimden. http://server91.kucukresim.com/uploads/-dsc0064112dcc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Şişenin tümünü alsaydın keşke. (Biraz talihsiz bir cümle oldu gerçi ama napalım :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 şu birşeyleri bilmeyen amcaya bayıldım ama o efes gerçekten c/p gibi durmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yine yollar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sanırım artık fotoğraflara imza atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İmza çok uzun duruyo yalnız. Bi de bu fotoyu anlamadım ben ordaki siyahlık ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 :) o siyahlık fail oldu biraz. o kol. hırka kolu asd. dudağı çekiştiren de parmak hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 deadwoll said: Şişenin tümünü alsaydın keşke. (Biraz talihsiz bir cümle oldu gerçi ama napalım :/ ) azuahahahha... şişe ve arkada birisini görünce foto yavaş yavaş açılırkene ben de dedim "nooluyo???" o sırada da yorumu okudum ve.. puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ferrero said: :) o siyahlık fail oldu biraz. o kol. hırka kolu asd. dudağı çekiştiren de parmak hatta. Anlatınca hiç zevki kalmıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ferrero said: sanırım artık fotoğraflara imza atıyorum. güzel olmus. yaptığın işlemleri kısaca özetler misin rica etsem? Özellikle yüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sağol :) önce yüze bildiğimiz rötüş uyguladım. gözleri lasso ile seçip via copy den sonra screen atayıp opacity ile oynayarak hafif parlaklık kazandırdım. bu sırada göz rengi kayboldu ama zaten benim kurmak istediğim kompozisyonda göz rengine ihtiyaç yoktu :) yüz için sarı beyaz tonlama ve siyah tonlama kullandım. bildiğin normal brush ile boyadım. tabi brushın flow ve opacitysini ona göre ayarladım, değerlerini tam olarak hatırlamıyorum. açık sarı, beyaz ve siyah renklerle yüz hatlarını belirginleştirdim, dudaktaki parlaklığı belirginleştirdim. biraz sharpen ekledim, brightness, contrast ayarlarını yaptım, sonra color balance ayarlarını yaptım. hafif sarı ton ordan geldi. son olarakta zoom tool ile yüzdeki ayrıntılara indim. burn ve dodge tool kullandım. ha bir de sağ taraftaki görünen yola son olarak burn darbesi vurmuştum çünkü orası yüzden daha fazla dikkat çeksin istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cd- said: İmza çok uzun duruyo yalnız. ne yapsam ki imzayı? MOT mu yapsam eheh. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 anladım, üşenmeyip yazdığın için sağol. Emeğe saygı baya uğraşılmış :) Bu kadar uğraştıktan sonra "OLMAMIŞ" yorumunu almak çok sıkıntı veren durumlara yol açıyo :D Birara bu katı yorumlar yüzünden fotoğraf çekmeye ara bile vermiştim. Bu aralar zaman bulamıyorum pek ama yine bi sokaklara çıkmak istiyorum. Kanına girince bu aşk bir daha gitmiyor. Birde 18-55 mmden memnun değilim, yetmiyor hiçbirşekilde. İstediğklerimi yapamıyorum. Hani değiştirsem belki şunu tekrar daha istikrarlı bi şekilde devam edicem. Bu arada son fotograftaki şahıs ancak bu kdar sana benzer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 :) sağol yorumun için. ben de ara vermiştim zamanında : herkes vermiştir herhalde. çünkü yaptıklarının beğenilmemesi bazen insana koyuyor ama umursamamayı öğrendim. çünkü yüzlerce kişinin arasından bile birkaç tane gerçekten beğenen çıkarsa yaptığın işin en azından bir boka benzediğini düşünüyorsun. evet uğraştım ama zevk aldım hiç sıkılmadım :) edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Fotokritiğin bana göre en iyi 1-2 fotoğrafçısının fotoğraflarında aldığı yorumlar 3-4'ü geçmiyor.. Fazla takmayacaksın yorumları, senin içine sinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Fotokritiğe kalsak zaten ölelim be abi. Site yonjalaştı resmen. BÖyle bayanlara bariz bi şekilde çok daha fazla puan gelmeler, Tanıdık eş dosta %7856865875 kat fazla puan verilmeler... Oysa eskiden ne güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mehmet turgut müminleri var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yaptığın işlerin bir boka benzediğini sanıyor olman, bir boka benzediği anlamına gelmiyor, bunun farkında olmak lazım. Bu arada imza küçük kaçmış bence, zor okunuyor falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ferrero said: mehmet turgut müminleri var orda. iyide adam iyi fotografci yani mumini olsa da olmasada hakediyor fotograflari herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 indeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Asteroth said: Yaptığın işlerin bir boka benzediğini sanıyor olman, bir boka benzediği anlamına gelmiyor, bunun farkında olmak lazım. Bu arada imza küçük kaçmış bence, zor okunuyor falan... Ondan öte bir insan düşün. Bu adam bok gibi işler yapıyo. bide kız insanı düşün. o daha da bok gibi işler yapıyo. hatta onu bile yapamıyo. ama ona rağmen o kız insanı senden daha çok taktir ediliyo. Bundan bahsediyodum ben. Ve tanıdıklara da daha fazla puan toplanması vs. artık manidar, herkesin bildiği apaçık ortada olan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 O mesaj sana yönelik yazılmamıştı, yersiz alınmışsın. Yine de senin söylediğine cevap vermem gerekirse, her ortamda var olan bir şey o, önüne geçemezsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar