Dynun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 güzel olmuş fakat ışık mı az kalmış ne. hava da kapalıydı heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yok emo olsun diye eksi pozlamayla çektim :emo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ışık ışık renkleri aç biraz. emo olması için daha farklı kurgular kullanmalısın bence. bunlar daha böyle tabiatı düşündürmeli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 modelim olur musun? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 haha benden emo model olmaz ki. hatta benden model olmaz ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 olsun izleyiciyi kumpasa getiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bana uc sey lazim bu hayatta, doga, doga, doga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Alexi_Septimus said: ferrero, diyebileceğim tek şey ilk fotoğraftaki tarzından uzaklaşıp ördek fotoğraflarına yoğunlaşmanın sen açından iyi bir şey olduğu; zira o şekilde fotoğraf filtrelemek 2004 senesinde yasaklandı.ahahaha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 3. modeli alayim lutfen Sabanci Universitesi Yurtlari B5/208 Istanbul tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 odanı basıp playlistini sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 said: bir insan her gün mü ormana gider be kardeşim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 asdfg. hepsi aynı gün çekildi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 orman ne güzel, ne güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 su olup ortamlara aktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 son iki fotoğraf hoş olmuş renkler falan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yapraklı fotografın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 teşekkürler. @lanc nasıl yani güzel mi kötü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bayadır vakit bulamıyordum, 2 gün önce; edit: fotoğraf linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Işığı kullanmakla ilgili bir problemin var. Ya yetersiz olmuş ya fazla patlamış. Kadrajlara gelince, deklanlşör olma. Fotğraf önce zihinde çekilir. Doğa fotoğrafı çekeceksen yaratıcılığa özen göstermeye çalış,etrafını iyi gözlemle,farklı birşeyler yakalamak için uğraş. Gördüğümüz sahnenin güzelliği değil,fotoğrafın güzelliği olsun. Sahnenin güzelliği üzerine odaklanırsan anı fotoğrafından öteye gidemezsin. Ve son olarak saturation ve contrast ile oynamadan,photoshop efektleri vermeden önce temelini sağlam oturt,ham fotoğraflar göster insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ferrero said: bu aynı şey gibi hmmm orc human evet evet savaş... Lotr dan kopma gibi hissettm bir an bakarken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Rakursi said: Kadrajlara gelince, deklanlşör olma. Fotğraf önce zihinde çekilir. Doğa fotoğrafı çekeceksen yaratıcılığa özen göstermeye çalış,etrafını iyi gözlemle,farklı birşeyler yakalamak için uğraş. Gördüğümüz sahnenin güzelliği değil,fotoğrafın güzelliği olsun. Sahnenin güzelliği üzerine odaklanırsan anı fotoğrafından öteye gidemezsin. İyi güzel fakat ben herkesin kendi tarzında ilerlemesine inanıyorum. Örneğin gidip Ara Güler'e "stüdyoda çalış, modellerle çalışsan daha iyi olur, daha güzel olur" demek ve ya Mehmet Turgut'a "duran modelleri hazır stüdyoda herkes çeker anı yakala" demek gibi bir şey dediğin şey bence. Ben kendi gördüğüm gibi aktarmaya çalışıyorum sadece. Bu yüzden bazı fotoğraflarda ışık yetersiz, bazılarında patlamış. Bence güzel fotoğraf için belli standartlar olmamalı, en azından benim düşünceme göre yok. Bu arada evet yeni başladım fotoğraf işine (2 sene önce küçük dijital makinelerle). Bazı teknik hatalarım olabilir ama ışık ve karenin içine aldığım şeyleri kendi isteğimle almıştım, hoş durmuyor belki sana göre fakat bunun zamanla bana da hoş görünmediğini hissettiğim vakit anlayabilirim. Teşekkürler yorum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ben bilgim çerçevesinde teknik hatalarından bahsettim,tarzından değil. Kaldı ki tarz çok farklı bir olgu. Şuan tarzdan söz etmek mümkün değil. Bazı şeyler olgunlaşmaya başladığında tarz da senin içine göre oluşmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar