Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 eee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ilk resimde ayrıca yazılar yerle uygun bi perspektifte olsaymış daha iyi olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yorum gelmiyo ama olsun, yılmıcam! Hani bi ördek vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ferrero, diyebileceğim tek şey ilk fotoğraftaki tarzından uzaklaşıp ördek fotoğraflarına yoğunlaşmanın sen açından iyi bir şey olduğu; zira o şekilde fotoğraf filtrelemek 2004 senesinde yasaklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 alexi' ye ekleme olarak, tipografi olmamış derim ben. hiç yazı yazma, ama illa yazacağım dersen de daha düzgün fontlar bulmalı ve daha küçük yazmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yazı yazılmış ve gothic editler yapılmış fotoğraflar 2-3 sene önce yapılmıştı. Hiç atmadığım için bi atmaya karar verdim. Sakal&Bıyıktan da anlaşıldığı üzre... Ördek fotoğrafları 2006 Yazından kalma. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 abeaw! ferrero fotoğrafçıymış bana ders versene. fot. kulübünün yanında senden de ders alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yaw fotograf işine girmeyi cok istiorm ama ne adam gibi bi fotograf makinesi alıcak param var ne de bu konuda bişey biliyorum boyle ucuz yollu bişeyler onerebilecek varmı bu arada? yada site vb. ferrero helal dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Sağolun ama ne mal yollardan buraya geldiğimi eski üyeler bilir :P Biraz geliştirebildiysem ne mutlu. Kendi bigisayarımdan uzaktayım bu nedenle biraz ufak boyut olacak. Ördek fotoğraflarıyla aynı gün çekilen bir fotoğraf; edit: Bu arada bu fotoğraflar Trakya'da eski bir rum köyünde çekildi. Son eklediğim fotoğrafsa bizi misafir eden köyün eskilerinden bir teyzecik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 MarcOConner said: yaw fotograf işine girmeyi cok istiorm ama ne adam gibi bi fotograf makinesi alıcak param var ne de bu konuda bişey biliyorum boyle ucuz yollu bişeyler onerebilecek varmı bu arada? yada site vb. ferrero helal dostum... Ben genelde fotoğraflarımı 3-4 sene önce kendi paramla aldığım Olympus 310 ile çektim. Özellik bakımından çok yetersiz bir makine olsa da çok ucuz ve netliği kendinden pahalı çoğu makineden yüksek. Başlangıç için ideal bence. D-SLR makineye geçmeyi düşünüyorum yakında. Japonya'dan gelirse tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Olympus D-310 ları araştırdım, tedavülden kalkmış sanırım. Satılan bir yer yok. Ben zamanında 300 küsura almıştım. Şimdi 300 Küsura yine olympus'un 7.2 mp lik makineleri var ki benim ki 3.2 idi. Ama söylediğim gibi olympus tavsiye ederim. Fiyatı uygun, netlik iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Teyze portresi guzel fakat cok sert ısık,eksi pozlama yapabilirdin cok daha guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nasıl çok sert ışık yani? eksi pozlamayla daha güzel olabilir diye düşündüm aslında bilgisayardan gördükten sonra bende ama yüzüne nur inmiş efekti vermek istedim. huzur ya hani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yorum yapın lan! sdfsdfdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çok fatoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yorum ordaki teyze nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 teyze için overexposed demek istenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ısık yetersiz bir fotograf, kadrajlama guzel, ps de duzelterek cok daha verimli kılabilirsin fotografı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eğilmemişsin fln demeyin kırdım belimi dalımı suya düşüyodum. kadraj düz mü yamuk mu onu anlayamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 renkler biraz cansız gibi sanki. mat bir foto olmuş. kadraja laf söylemicem :) biraz daha ufka bakar bir kadraj güzel olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 mutos said: ısık yetersiz bir fotograf, kadrajlama guzel, ps de duzelterek cok daha verimli kılabilirsin fotografı abi aslında bu fotoğrafta ışığı bilerek azalttım emotional olsun diye ama bilmiyorum tabi belki söylediğin gibi daha güzel olabilirdi ama vermek istediğim havayı veremezdim sanki? @sinancık işte bunda da biraz emo hava vermek istedim ama "renkler canlı olsa olmaz mıydı emo" derseniz tabi verecek cevabım olmaz g.t gibi kalırım.bunu böyle benimsemişim kötü oluyorsa biri başka bir şey benimsetsin yahu dsfs böyle alışmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar