Dev Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 http://yayin.yapiyoruz.com Pek profesyonel olmayan ama çok da amatör olmayan projemiz. Amacımız patifm le yarışmak değil tabi , daha çok tüm internet radyoları arasında biraz daha ünlü olmayı planlıyoruz. Yakında siteye shoutboxtır yayın çizelgesidir de konulacak. Neyse işte böyle yani, şimdilik akşamları 8de yayın olacak o kesin, isterseniz takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yok artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 müptelası olmuş şekilde her akşam dinlemekteyim . gerçekten çok tebrik ediyorum dev i çok güzel çalıyor gerçi herkesin zevki farklı herkese hitap etmeybilir ama bana hitap ediyor ve keyifle dinliyorum sakın bırakmayın valla tek eğlencem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 dinlemedeyim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 70lerle başlayıp 80ler rocka geçtik bu akşam. Ardından da popüler girmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hayırlı olsun bende sımdı açtım dınleyeyım bıraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 noldu yayın yokmu artık dun aksam yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 valla o yayıncı arkadasımızın ertesi gün sınavı olup olmamasına bağlı oluyor biraz =) sanırım sadece tek kişi(dev) yayın yaptığı için rutin e bağlanamıyo ama yinede olduğu sürece dinlemenizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 birazcık ben aldım radyoyu artık wj olmak isteyenler ö.m atarlarsa düzgün bi programla güzel yayın yapabilirz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yayın yapıyoruz.. isteyen dinlesin arkadaşlar aktif şu an radyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 deneme amaçlı girdim, bir kaç enstrumantal grubun albümlerini koydum çalıyorum, isteyen buyursun efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 YAYIN YAYIN YAYIn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 nasıl yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 dinle top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yapılan müzük berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ağzını kırarım senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bel kalınlığın humoral kasım kadar olm cidden nasıl dinliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kafa atarım kafanın ortasına abi server patladı tam buraya yazınca. senin msn niye açık değil. açsana olm anlatayım oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya batu, ÇEVRİMDIŞILARA BİŞEY YAZAMIYORUM ANLASANA BE HANZO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hoplayanmanda sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 manda network sahip diye mandaya bağlı olacak değil ya. hemen sux anasını satıyım. babanızdır sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sevmiyorum sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 O da olur. Seversin yakında tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 çok güzel bir isimde almışsınız fakat görsellik açısından yetersiz gibi.. görsel konuda biraz daha çalışmalısınız.. hayırlısı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ne diyelim kolay gelsin :P ama gerçekten tutunmak pek kolay değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar