Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yayın Yapıyoruz!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://yayin.yapiyoruz.com

Pek profesyonel olmayan ama çok da amatör olmayan projemiz. Amacımız patifm le yarışmak değil tabi , daha çok tüm internet radyoları arasında biraz daha ünlü olmayı planlıyoruz. Yakında siteye shoutboxtır yayın çizelgesidir de konulacak. Neyse işte böyle yani, şimdilik akşamları 8de yayın olacak o kesin, isterseniz takip edebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
müptelası olmuş şekilde her akşam dinlemekteyim . gerçekten çok tebrik ediyorum dev i çok güzel çalıyor
gerçi herkesin zevki farklı herkese hitap etmeybilir ama bana hitap ediyor ve keyifle dinliyorum sakın bırakmayın valla tek eğlencem =)
Mesaj tarihi:
valla o yayıncı arkadasımızın ertesi gün sınavı olup olmamasına bağlı oluyor biraz =) sanırım sadece tek kişi(dev) yayın yaptığı için rutin e bağlanamıyo ama yinede olduğu sürece dinlemenizi tavsiye ederim
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kafa atarım kafanın ortasına
abi server patladı tam buraya yazınca. senin msn niye açık değil. açsana olm anlatayım oradan
Mesaj tarihi:
çok güzel bir isimde almışsınız fakat görsellik açısından yetersiz gibi.. görsel konuda biraz daha çalışmalısınız.. hayırlısı olsun..
  • Yeni Oluştur...