JsH Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Arkadaşlar wowu açtığımda 5 dk olmadan disconnect oluyorum neden böyle bişey oluyor?Farklı serverlada karakte açtım hepsinde oldu aynı olay yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 biri accountuna girmeye çalışıordur belki, şifreni birine faln verdn mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 şifreni birine vermediysen şimdi hemen değiştiriyorsun...Sakata gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Muhtemelen addonlarında sorun var, addonları sil yada bir kısmını disable et. Bütün folder ı silip tekrar taptazede kurabilirsin =P Bunlar olmazsa WTF dosyasını silip tekrar çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ya ben sorunu buldum en basta 1. cd yi yukleyip patchi yaptım sonra 2.sini yaptım ama patchler uymadıı icin olmus nese silip yeniden yukledim simdi giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar