mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Kimsenin bir başlık açmadığını görünce gözlerime inanamadım. Uzun zamandır oynadığım en iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 abartmamak lazim iyi oyun fakat eksileri de az degil. mesela arabirim pek pratik degil. takimina emir vermek cok zor. raven shield oynadiktan sonra yavan geldi arabirim. ama iyi oyun genede. atmosfer fln guzel bayaga. oynanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bende küçük bi haber veriim:) Hidden&Dangerous 1'i merak ediorsanız oyun sonradan çıkan tüm expansionları ve patchleriyle beleşe daıtılıo(270mb falan) avault'tan çekebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Bu oyun Mafia-1 motoruylan yapılmıştı, acaba yeni bir H&D3 Mafia-2 motoruylan çıkarmıki? Hastasıydım bu oyunun ya, biraz Full Spectrum Warrior biraz da ARMA2 de buldum yakın tatları, ama yinede böylesi gelmedi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar