Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Valla nereye açsam bilemedim, hoppadanak Konu Dışı'na açıyorum konuyu. Bizim arkadaş Taksim'de bar açtı sonunda, şimdi garson arıyor çalışacak. Tanıdığın var mı dedi, ben de belki Paticik'te birilerinin işine yarar dedim. Maaş yüzdeli olacakmış, 2 vardiya olacakmış sonra 11-19 ve 19-03 şeklinde. Son olarak da, güzel hatun kişiler aranıyor dedi ki, o noktada ben konuyu Paticik'e açmaktan vazgeçmiştim, sonra ayıp olmasın diye açayım dedim. Keh keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Garson bilmem de güzel hatun ben de arıyorum, konu açmıyım bunun için şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 varsa fazla bende alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bende arıyorum güzel hatun kızlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Maas yuzdeli derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 kâr üzerinden ya da satış üzerinden yüzdeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 kar üzerinden yüzde alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 pff yenildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 -de'yi ayrı yazmayanlara vermiyomuş güzel kızlar, sorry. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Ha ben onu anlamadimdi sanki... % kac yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 yüzdesi pazarlıkla ayarlanır..önceden sölenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 içimizde guzel hatun olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: MarcOConner, 12 Ekim 2007, Cuma - 22:31 tarihinde demis ki: içimizde guzel hatun olan varmı? o_0 :) Vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 yani ne biliym bole bi anda barda calısan guzel hatun portresi gozumun onune geldi de ondan soyledim... [spo][/spo] [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 22:46 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Marc az kaldı kalpten gidiyordum aman öyle tehlikeli ve aşırı heyecana neden olabilcek dünya dışı fotoğrafları buraya koymayalım lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 dostum erkek bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 resimdeki. çenesi menesi ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 "Al eline kuponu ara nalkaponu" diyecekmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 garson değilde barmen olsa gelirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bana yatçak yer ve biraz yemek verin,ücretsiz çalışıcam,söz.Şiir okurum,siler süpürürüm ortalığı. [spo]Şaka yapıyorum lan.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 asgari ücret kadar verilirse ben çalışabilirim istanbula geldiğimde. iş arıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 o kız harbi saglam kız baska fotoları da var bende :D [spo]hemen yalnıs anlamayın yaw kız garsonmus benim kuzenle beraber cekmişler bi kac foto:D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 O kız(?) örümcek hislerimi tetikledi, bir tehlike sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 burto gitsin..hem tanıdık bize el altından meyve suyu verir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar