pulkas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Kazak bir gruptan,[Ulytau(uludağ)] http://www.youtube.com/watch?v=R4_4bSeMY9Y http://www.youtube.com/watch?v=LEXkY1rVMag *köken:12 ok göktürkler oğuzlar hunlar orta asya moğollar gibi anahtar kelimelerle çağırışım uğraşı.Çağırışımlardan yola çıkarak kazakların türk olduğu iddiası.olmayadabilirler araştırılmış bişi diel.fakat öyle olmaları kuvvetle muhtemel.deillerse kusura bakmasınlar küçük bi hata yapmışım.öyle iselerde teşbihde hata olmaz diyerek devam ediyorum. insandır beşer üçer beşer şaşar gibisinden... [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 16:58 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kazak mı türk mü anlamadımki? bide linkler tıklanabilir olsa daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Güzelmiş şarkılar. Biraz almora hatta knight errant ı hatırlattı bana. Keşke onlar da enstürmantal yapsalardı bazı şarkıları :p Bide Nihal Atsız tayfası yorum yapmakta gecikmemiş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 klip efsana... Tarkanı izleyesem geldi:) Kurtlar emzirsin falan atıl kurt:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Zamanında millete epey honkürmüştüm grubu tanıtmak için ama pek sallayan olmamıştı =) Fabrika içinde geçen salak bir klipleri var, onun dışında bütün çalışmaları enfes. Merakla sonraki albümü bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 gayet güzel bence. folk işte ps:kazaklar türkmen boyundan.bizden daha türkler şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ilginc olmus, guzel. nihalatsiz cilar zaten ayri bir boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Belki biraz daha sert olsa daha güzel olabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bence fena değil ve çok daha iyi olabilirmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hatun muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Albümün son şarkısı Kokil efsanedir, dinlemeyen ölsün, o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sağlammış yalnız ben beğendim cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kiz Turk olamaz bizde bu kadar guzel kiz kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 En azından youtube yorumlarına bakılırsa, kendi ülkelerinin, kendi milletlerinin grubu Pentagram yapınca "Mevlana kültürü aşağılanıyor" diyen, eskiden ve hala bu müziğin dinleyicilerine karşı tavır alan ülkücüler, buduncular vs. sırf uzaktan da olsa aynı kökendeniz diye bu grubu sahiplenmiş "TÜRKİSH POWARR"" diye yorumlarla sırf Tarkan-vari bi adam gördü diye grubu kucaklamış. Ha basçıları zaten rus, bana sorarsanız gitarist ve kemancı bağyan kesin melez. Ne kökeni arkadaşım. Müzikal bakamıyosanız hiç bakmayın. Bunun dışında grup hoş. Gitar tonu çok amatör geliyo ama. Bi de bu rezil klipleri var ki konuyu açan arkadaşımız bilerek koymamış galiba =) http://www.youtube.com/watch?v=oA0RD4kiNy0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Gitar olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Zheld: gitar tonunun amatör olması nedir odyum,opeth yapınca profesyönel ton mu oluyor? grupda gayet güzel laf atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sdfs bilmiyosan konuşma zeldoş. ayrıca DAHİ ANLAMINDAKİ -DE AYRI! gruba kötü dedim mi, bunalti yenilenene kadar link ölüydü yalvarıyodum adamlara yenilesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 gitar tonları lamer evet =) ama o müziğe hep öle tiz gitarlar kullanılıyor nedense. ablamız da çok sert bakio korktum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tizi geçtim cidden kayıtta ev amfisi kullandıklarından şüpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar