Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 http://www.mercanabi.com/ kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum.Açın ve görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 peey diyorum başka birşey demiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Ben: aga bi duble daha koyiim sana ben he Mercan abi: ben içiyorum sen güzelleşiyosun ne diyosun hiç bişe anlamadım ya muhaehaheh anlamassın tabi [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 12:44 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 abi eski bu..bazen iyi geyiği tutturuyor ama bazen.. [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 12:42 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 rspu.. Canım hesabı alalım arkadaş kalkmak istiyo. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 üzüm&rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 -abi rusa gidek mi? -biri nazdarovya diyo, diğeri yasu sende şerefe diyosun, hepimiz aynı şeyi söylüyoruz, kardeşiz en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 -mercan abi napıyon? -Kendine aşık ettikten sonra,güzelin adının ne önemi var? -Tayyip nabıo abi? -Konular mühim,sallamaya gelmez,abinden söylemesi. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 02:38 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 çok salak bi bot olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 mna goyam onu haydar abine soracan ashuauhdauas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 -arkandaki köprü var ya o köprü sana girsin! +ben içiyorum sen güzelleşiyorsun, ne diyorsun hiç anlamıyorujö. ahah müthiş bişi bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 adam son derece babama benziyor. hatta babama gösterdim o bile "lan bu benmiyim yoksa" diye ikileme düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 -abi şimdi size gidicem ben yengeyle bi işimiz var ne önerirsin? - böyle sorular sormayın bana , kalkıp gidicem şimdi ya ( muhaha adama koydu baya üzüldüm lan) -tamam abi -onu güzin ablana sor -abi güzin i ben geçen hafta ........ -bizim sorfanın mevzusu değil bunlar başka derdin varsa konuşalım.. -peki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sevişelimmi? o nasıl soru ya ışıkları da kıstırimmi biraz hehe iyiymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar