Taina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 merhabalar arkadaslar clientte acc name pass ın yazıldıgı id yi bulamadım bilen varmı acaba?[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦AnkaranınAnkaralınınAslanları¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 nasıl yani biraz daha acarmısın?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=38517 Sanırım yardımcı olur. Faq'ta yer alıyor. Eğer orada yazan account name password'u ben turkce yapcam diyorsan, Hex Editor ile clientinin o bölümünü editlersin. [hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... [Bu mesaj amarcord tarafından 28 October 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 orası deil arkadaslar acc name pass ın girildigi bir bolumde kale gibi bir resim var onun id si[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦AnkaranınAnkaralınınAslanları¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 1418 hocam.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 saol baba[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦AnkaranınAnkaralınınAslanları¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 önemli değil. Ama benim verdiğim linktede bu yazıyordu.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar