kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 çok fazla ram yiyor emule anlamıyorum, kullandığım mod xtreme ara ara donuyor pc falan ? tamam pc dandik ama emule u kaldıramıcak kadar da dandik değil p4 1.4 mhz 512 sd ram msn live + nod32 bir de üstüne emule bindi mi ağlıyor pc şu mesajı bile zor yazıyorum ne bu yahu :/ bu ss den sonra msn i kapadım, emule'un cpu su 100 lere çıktı vesaire onu dakapadım rahatladı sebebi nedir bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 xtreme ayarlarından cpu kullanımını normale getir.eger normaldeyse geçmiş olsun onun çözümünü bulamadım 20-24saat acık kaldıgında yapıyordu bazen aç kapa yapınca düzeliyordu. dün geceden beri acık bende şu an 280k yiyor seninki neki :) [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 15:28 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Seninki ram değil de cpu sorunu sanki. Sistem boşta işleminin %90 falan olması lazım, sende system diye bişey var o neki? Spy falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 yeni format attım pc ye yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 özelden attıgım mesaja bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar