Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matematik ders

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm ben de ingilizce anlatirim da ocuk anlayamayabilir :)

haftada 2 gune cikti
ya aslinda anlatim konusunda kendime gercekten guveniyorum
hakkını veriyorum
ama piyasa hoca kaynıyor
"bb" derler diye tirsiyorum
iptal olan burslarim var falan.

saat basina mı gune mi para alicam
gittigimde 2 saat duruyorum en az ve ona 20 derler mi ki
o az olmaz mı =/
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
40-50 ytl civarı bişi iyi olur bence. Yeni başlamışsın ,arkadaşının kuzenine veriomuşsun. İyidir bence 40-50 civarı bişey. Sonuçta 2 saat ders az deil.
Mesaj tarihi:
üniversite öğrencileri genelde 35 yeni türk lirası alıyorlar. (boğaziçi üniversitesi'nden birkaç kişi öyle en azından.)

edit: normal matematik özel ders veren hocalar 1-1.5 saatine 250 lira falan alıyorlar. öeh derim ben.
Mesaj tarihi:
Dürü; bende bir tanıdığın kardeşini özel yetenek sınavlarına hazırlamıştım. Ne kadar iğrenç bir durum olduğunu biliyorum.

2 saate 40'tan aşağısını alma. Yeni de başlasan sonuçta öğretiyorsun, emek harcıyorsun.
Ben öyle yapmıştım.
Tanıdığın normal biriyse illaki fiyat konuşmak için gelecektir yanına. "Piyasa da 50-60 arası alıyorlar sen 40 ver günlüğüne yeter." deyip kestirip atcaksın ==)

Olay bundan ibaret.
Rahat ol ya =)
Mesaj tarihi:
en az bi 320 falan alman gerekiyor cicim
eğer az verirlerse dicek bişey de yok gerçi ama emeğinin karşılığını al yani hakkın sonuçta
Mesaj tarihi:
aylık vercek olmaları kötu olmus cunku ders basına verse demen gereken şey "gonlunuzden ne koparsa" . bana dese boyle ogrencının tekı ders basına bı 50 atarım cunku 20 gercekten ayıp bı rakam hadı 50 dııl de bılemedın 40. ama snnkıler çakal çıkmış aylıga baglama fılan
Mesaj tarihi:
yok çok pis demotive edip şevkimi kırdı gereksiz tavrıyla ben de onla çalışmayıp fonksiyon hatta polinom boyunca bir başkasıyla aldatıcam onu hatta ankara üniversitesi matematik bölümü yazıp yarı fiyatına hatta gerekirse üstüne para vererek öğrencilerini çalıcam sevgilisini tavlıycam arabasını çizicem çok moralimi bozdu onun yüzünden bir gün boyunca sadece sigara içip internette gezdim mal mal
Mesaj tarihi:
hahah
fonksiyon konusunda yardimci olabilirim
ders ücretlerinde anlasabiliriz.

ivy, pazarlik yap kizim!

asgf.

saka bi yana, sorularini falan sorabilirsin cekinme
aslanlar gibi matematikciyiz biz de.
Mesaj tarihi:
hallettim hacı o işi ben ya sağolsun liseden bi arkadaş ben çalıştırayım seni kazan artık anasını satayım dedi herifler 3. sınıf oldu ben hala öss ye giricem
kusura bakma böyle dükkana girip bu ne kadar bu ne kadar şu ne kadar diye sorup çıkan tip gibi oldum biraz ama bedava sirke baldan tatlıdır demişler ya o hesap
Mesaj tarihi:
varsınolsun said:
yok çok pis demotive edip şevkimi kırdı gereksiz tavrıyla ben de onla çalışmayıp fonksiyon hatta polinom boyunca bir başkasıyla aldatıcam onu hatta ankara üniversitesi matematik bölümü yazıp yarı fiyatına hatta gerekirse üstüne para vererek öğrencilerini çalıcam sevgilisini tavlıycam arabasını çizicem çok moralimi bozdu onun yüzünden bir gün boyunca sadece sigara içip internette gezdim mal mal

Ödevini yapmadıysan haklı hoca. Para veriyorum diye kendini haklı görme bence. Eğer özel ders hocasının dediğini yapmayacaksan özel dersin bir anlamı yok. Tabi olayın diğer yüzünü bilmiyoruz ama sadece ödev yüzünden azar yediysen. Haksızsın.
  • Yeni Oluştur...