Krmz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 24ms ti bu öglen baktıgımda... Hayır, türkiye'de değilim :S ingiltere.. sırf meraktan bugün bi tane cyber cafeye girdim, neler var neler yok gibisinden.. dayanamadım hemen bi trial alıp wow u denedim. 20-30 arasıydı.. neler çekiyomuşuz meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 magtheridonda 1-2 haftadır raid yapıyorum artık rahatça pinglerde pek kırmızı olmuyo ve sadece bugün garip bir şekilde gruulda düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 dün aksam 280 civarı başladım karazhan a sonra 2500 - 6000 arasını gördüm ve hiç bir şey yapamadım. Mecburen ayrıldım yerime başkasını aldırdım :( Bu kadar kötü olduğunu hiç görmemiştim... Bu aradada sabah telekom önünden geçerken kapı önünde grev sözcülerini görmüştüm.(kocaeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Hergün oyuna girince ilk işim Shattrath'ta 500- bir ms tutturana kadar modemi resetlemek. Sonra freedomu açıp aynı noktada 100- ms tutturana kadar server değiştirmek oluyor. Sonra ister karazan olsun ister başka bir action her daim maximum 150- msle zevkle oynuyorum oyunumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ben cok yakinda ttnet teknik destege bi hop hatti kuracam o olacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar