rojad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 aman bana sk demegin 202 oldum fix olana kadar hic kasmayin derim ben[hline]Jackal "Rojad " Carlos 202 Agent Agop " 154 Soldier
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Hazır 200+ birini bulmuşken sorayım birkaç bişey. Öncelikle tebrikler takrar. 80k SK toplamak bana acaip acaip zor geldi yani şu ana kadar max 2 SK alabildim yeşil MOBlardan ELysiumda (heckler). Sen max kaç almayı başardın. Ve 201 olduğunda statlar ve skiller ne kadar arttırmaya izin verdi. Birikmiş IPler kullanılıyor mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 argh son şansımı da kullanıyorum. bir kredi kartı buldum benim sanal kart işi hallolana kadar umarım olur yoksa neuro kendini katledebilir :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 para çekildi hesabımdan ama hala frozen'ım bakalım biraz sonra açılır bildiğim kadarıyla eskiden hızlı idi bu işlemleri funcom'un (ne de olsa para alıyorlar ya :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ACCOUNT STATUS Open This account is currently active. eh boşlukları doldurun :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 super factionla bile 1000 den fazla heckler oldurmen lazım asli hehe hic kasma derim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Öne çıkan mesajlar